Σχεδόν επτά χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, την ώρα που έκανε σκι.

Έκτοτε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, βγαίνουν στη δημοσιότητα με το… σταγονόμετρο, αφού η οικογένεια του «πιλότου» της Formula 1 και οι θεράποντες ιατροί του είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει με τον «Σούμι».

‘Ενας από τους ανθρώπους που συνέβαλε τα μέγιστα για να αποκτήσει ο Σουμάχερ την τεράστια περιουσία του, αλλά και να καθιερώσει το brand name του στην αγορά, ο Βίλι Βέμπερ, δεν μπορεί να δει από κοντά τον επί χρόνια πελάτη του και καλό του φίλο, κατηγορώντας γι’ αυτό τη σύζυγό του Κόρινα.
«Η γυναίκα του Σουμάχερ απορρίπτει κάθε επαφή»

«Ξέρω ότι έχει χτυπήσει άσχημα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η πρόοδος του», είπε στο «The Michael Schumacher Tale» του RTL.

«Θα ήθελα να μάθω πώς είναι, να του πιάσω το χέρι και να του χαϊδέψω το πρόσωπο. Αλλά η Κορίνα απορρίπτει κάθε επαφή. Φοβάται ίσως ότι θα δω αμέσως τι συμβαίνει και θα το αποκαλύψω δημόσια», δήλωσε ο Βέμπερ και συνέχισε:

«Πιστεύω ακράδαντα στην ανάκαμψη του Σουμάχερ, επειδή ξέρω ότι είναι μαχητής. Προσεύχομαι γι ‘αυτόν και είμαι πεπεισμένος ότι θα τον δούμε και πάλι», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Μίκαελ Σουμάχερ είχε ένα ατύχημα κάνοντας σκι το 2013. Σύμφωνα με την σύζυγό του, βρίσκεται στο σπίτι τους στην Λίμνη της Γενεύης μαζί με την ίδια και τα δυο τους παιδιά.