Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένα  βίντεο, που μετέδωσε η καναδική τηλεόραση CBC, που δείχνει τους Τζάστιν Τριντό, Εμανουέλ Μακρόν και Μπόρις Τζόνσον να έχουν στήσει ένα πηγαδάκι, στο περιθώριο της δεξίωσης της βασίλισσας Ελισάβετ για τους ηγέτες των χωρών – μελών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, και να σχολιάζουν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη μεγάλης διάρκειας συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, αλλά και τη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο.

Στο βίντεο ακούγεται ο Τζόνσον να ρωτάει τον Μακρόν: «Για αυτόν τον λόγο άργησες;»,  αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν Αμερικανός και Γάλλος πρόεδρος νωρίτερα

Αντί για τον Μακρόν, απαντάει ο Τριντό που λέει: «Άργησε γιατί εκείνος τινάζει στον αέρα μία σαραντάλεπτη συνέντευξη Τύπου».

Ο πρωθυπουργός του Καναδά προσθέτει: «Α ναι, ναι, ναι, ανακοίνωσε ότι…».

Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος της Γαλλίας – που έχει γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα – διακόπτει τον Τριντό και αρχίζει να μιλάει με έντονο ύφος στους υπόλοιπους.

Λίγο αργότερα, πάλι ο… λαλίστατος Τζάστιν Τριντό εμφανίζεται να λέει στους υπόλοιπους ηγέτες: «Έβλεπες ότι τα σαγόνια της ομάδας του είχαν πέσει στο πάτωμα».