Το «γάντι» στον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον έριξε ο έμπειρος παρουσιαστής του BBC Άντριου Νιλ προκαλώντας στον αέρα τον ηγέτη των Συντηρητικών να αποδεχθεί την πρόσκλησή του σε συνέντευξη και να τεθεί αντιμέτωπος με τα ερωτήματα που συνηθίζει να κάνει ο γνωστός για την σκληρότητά του δημοσιογράφος.

Στην εκπομπή του, λίγες ημέρες πριν τις βρετανικές εκλογές, ο Νιλ, κοιτάζοντας ευθεία στην κάμερα, και έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη συνέντευξη του Νάιτζελ Φάρατζ, ανέφερε ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο μοναδικός αρχηγός μεγάλου κόμματος που έχει αρνηθεί να καθίσει απέναντί του. Συνεχίζοντας ο Νιλ ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι φυσικά υποχρεωτικό για τον Τζόνσον αλλά τόνισε πως θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη δημοκρατία. Κλείνοντας την αναφορά του ο Νιλ, ανέφερε πως αυτός που θα αναλάβει την πρωθυπουργία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις από μία συνέντευξη.

O Μπόρις Τζόνσον πάντως συνεχίζει τις δημόσιες ομιλίες του και απευθυνόμενος σε εργαζόμενους εργοστασίου επέμεινε στο θέμα του Brexit. Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Κόρμπιν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα μεταξύ τους τηλεοπτικό debate στο BBC One.