Σοκαρισμένη είναι η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας και η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, καθώς ο πρώην σύζυγός της, Αρι Μπεν, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Μπεν, με τον οποίο χώρισε η πριγκίπισσα το 2017, αυτοκτόνησε σε ηλικία 47 ετών, αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά τα οποία απέκτησε μαζί της. Η βασιλική οικογένεια έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του με επίσημη ανακοίνωση χθες. Το ζεύγος ήταν παντρεμένο από το 2002, ενώ χώρισαν το 2017. Την ίδια χρονιά ο Μπεν είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, κατά την διάρκεια συναυλίας των Βραβείων Νόμπελ. Ο συγγραφέας Αρι Μπεν, στο τελευταίο του βιβλίο, Inferno, έκανε αναφορά στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, κάτι που επεσήμανε και ο ατζέντης του, Γκάρι Χάκονσουντ, που έκανε γνωστό τον θάνατό του.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως απεβίωσε ο Αρι Μπεν. Ηταν ένα σημαντικό μέρος της οικογένειάς μας για πολλά χρόνια και έχουμε όμορφες και ζεστές μνήμες από αυτόν. Είμαστε ευγνώμονες που τον γνωρίσαμε. Πενθούμε μαζί με τα εγγόνια μας που έχασαν τον πατέρα τους και και συμπονούμε τους γονείς και τα αδέρφια του που έχασαν τον γιο και αδερφό τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας.
Γάμος πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ και Αρι Μπεν

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, από τότε που χώρισε μαζί του, αποφάσισε να γίνει influencer και έχει ξεκινήσει μία νέα σχέση, με τον 44χρονο Σάμαν Ντούρεκ.