Kρίσεις άγχους αντιμετώπιζε η Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βρετανία. «Ο ύπνος της δεν ήταν καλός και δεν ήταν ήρεμη» όπως αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στον βρετανικό Τύπο, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Το παρασκήνιο από το οικογενειακό συμβούλιο για το Megxit

Μάλιστα, η δούκισσα του Σάσεξ είχε δηλώσει ότι δεν αισθανόταν καλά μετά την γέννηση του Άρτσι, αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μέγκαν Μαρκ είχε γίνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ όταν εμφανίστηκε συγκινημένη στη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή το ταξίδι της στην Αφρική με τον πρίγκιπα Χάρι και το γιο τους, Άρτσι.

Στη διάρκεια της συνέντευξης είχε παραδεχτεί πως όσα γράφονται στον βρετανικό Τύπο την έχουν επηρεάσει συναισθηματικά. 

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, ο φίλος της Μέγκαν, υπό καθεστώς ανωνυμίας υποστήριξε ότι η δούκισσα του Σάσεξ «δεν ένιωθε καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο», ότι «δεν κοιμάται καλά και ότι άρχισε να έχει κρίσεις άγχους για το μέλλον της». Κι όλα αυτά αρκετούς μήνες προτού το ζευγάρι προβεί στην δήλωση-βόμβα, ότι θέλει να «αποσχιστεί» από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Δεν θέλει να μεγαλώσει στη Βρετανία τον Άρτσι. Θα κάνει βέβαια συχνές επισκέψεις στη Βρετανία αλλά μέχρι εκεί», είπε η ίδια πηγή και πρόσθεσε: «Ψάχνει για μόνιμη κατοικία στον Καναδά. Είπε ότι θέλει ένα εξοχικό σπίτι στο Whistler έξω από το Βανκούβερ και ένα σπίτι στο Τορόντο».