Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το ξενοδοχείο όπου έμενε με τους γονείς στο θέρετρο Πράια Ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

 Η κυκλοφορία του βιβλίο Hunting Killers από τον πρώην ντετέκτιβ, Mark Williams – Thomas, έρχεται να προσθέσει μερικά ακόμη ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν… Όπως δημοσιεύουν τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης και όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος πρώην ντετέκτιβ που συμμετείχε ως ένα βαθμό και στις έρευνες στο παρελθόν, ο δράστης της απαγωγής φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε μία μικρή αλλά ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια

 Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο Mark Williams – Thomas, ο δράστης φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μία κάμερα ασφαλείας, η οποία εστίαζε στο δωμάτιο της μικρής Μαντλίν, ήταν εκείνη την περίοδο εκτός λειτουργίας!

 Όπως σημειώνει ο ίδιος, «η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα ενός δράστη, ο οποίος δεν είχε στοχοποιήσει από την αρχή το θύμα του. Περιπλανιόταν στην περιοχή αλλά και γύρω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, και έπεσε τυχαία πάνω στην Μαντλίν…». Το γεγονός ότι η κάμερα ασφαλείας ήταν εκτός λειτουργίας, σημειώνει ο ντετέκτιβ, ακόμη και αν δεν το γνώριζε ο δράστης, καθιστά σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

 Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του, «η υπόθεση δεν έχει λυθεί γιατί μία κάμερα δεν λειτουργούσε, έτσι ο δράστης δεν μπορεί να ανιχνευτεί». «Η Μαντλίν είναι πολύ δύσκολο να είναι ζωντανή», καταλήγει στο βιβλίο του.

 

Πηγή: dailymail.co.uk