Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ πως νοσεί από κοροναϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του έχουν ξεκινήσει να μελετώνται όλα τα σενάρια για το μέλλον των ΗΠΑ...

Αν και η γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ αμεσως μετά την είδηση πως νοσεί από κοροναιό - ανακοίνωσε πως ο αμερικανός πρόεδρος θα ασκεί κανονικά θα ασκεί τα καθήκοντά του και είναι καλά στην υγεία του.

Παρόλα αυτά με τον Τραμπ να ανήκει στη λεγόμενη ομάδα υψηλού κινδύνου, τόσο εξαιτίας της ηλικίας του, όσο και επειδή είναι υπέρβαρος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απομακρυνθεί για ένα χρονικό διάστημα από τα καθήκοντά του και να τα αναλάβει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ,  Μάικ Πένς.

Τι θα συμβεί όμως σε περίπτωση που και ο Μαικ Πενς δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Στην περίπτωση όμως που και ο αντιπρόεδρος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του προέδρου, τότε αναλαμβάνει η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ισχυρή γυναίκα των Δημοκρατικών, Νάνσι Πελόζι, δηλαδή ο «εφιάλτης» του Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντοναλντ και η Μελάνια Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στον κοροναϊό και τέθηκαν σε καραντίνα, αναβάλλοντας όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις τους, έπειτα από ταξίδι για τις ανάγκες της προεκλογικής μάχης, με τη στενή συνεργάτη του προέδρου, Χόουπ Χινκς. η οποία φαίνεται να μετέφερε τον ιό στη στενή ομάδ του προέδρου των ΗΠΑ.

Πάντως Τραμπ και Πενς εθεάθησαν μαζί στον κήπο του Λευκού Οίκου την περασμένη Δευτέρα. Κανείς απο τους δύο δεν φορούσε μάσκα.