τραμπ_μασκα
Διεθνή

Επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν: Ανήρτησε φωτογραφία του υποψηφίου των Δημοκρατικών σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ οξύνοντας τα πνεύματα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ προέβη σε μία ανάρτηση ειρωνείας σχετικά με την ηλικία του Τζο Μπάιντεν. 


Η χυδαία επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν


 Τόσο στις ομιλίες του όσο και στο ντιμπέιτ με τον επικεφαλής των Δημοκρατικών είχε εξαπολύσει πολλές προσβολές εναντίον του. Τα περισσότερα σχόλια του Τραμπ για τον Μπάιντεν είναι πάντα γύρω από την ηλικία του δεύτερου, παρότι η διαφορά τους είναι μόλις τρία χρόνια. Ο Ρεπουμπλικανός είναι 74 ετών και ο επικεφλής των Δημοκρατικών 77 ετών.


Ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε μία επεξεργασμένη εικόνα που χρησιμοποιούν αστειευόμενοι οι οπαδοί του στο διαδίκτυο. Σε αυτή απεικονίζεται το πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν στο σώμα ενός υπερήλικα, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο σε χώρο με πολλούς ακόμα ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας.


Στη λεζάντα της φωτογραφίας χρησιμοποιεί ένα λογοπαίγνιο σβήνοντας το γράμμα «P» από το «President», αφήνοντας σκέτη τη φράση «Biden for Resident», το οποίο περιφραστικά σημαίνει «Μπάιντεν για τρόφιμος γηροκομείου».

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ