Αποφάσισε να αφήσει την Εκκλησία και το κήρυγμα για να πάρει μέρος ξανά στο διάσημο διαγωνισμό οπισθίων της Βραζιλίας «Miss BumBum». Η πρώην πάστορας Αντρέσα Ούραχ, για να μπορέσει να… κοντραριστεί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και να έχει μια πιθανότητα να σηκώσει τον τίτλο, ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων σε πλαστικές επεμβάσεις.

Η 33χρονη, που το 2012 είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στον ίδιο διαγωνισμό στην πρώτη της συμμετοχή, εντάχθηκε στην ευαγγελική εκκλησιαστική κοινότητα το 2015 για μια περίοδο έξι ετών, μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, όταν εμφυτεύματα σιλικόνης σάπισαν στο σώμα της και έπαθε σηπτικό σοκ.

Όμως, τον περασμένο μήνα το γνωστό μοντέλο από τη συμμετοχή του στη βραζιλιάνικη έκδοση του ριάλιτι «Φάρμα», αλλά και από τις δηλώσεις της ότι είχε περάσει ένα βράδυ με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφάσισε να κυνηγήσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ρεάλ Βραζιλίας (20.000 δολάρια) και φυσικά να πάρει το «στέμμα» από την περσινή βασίλισσα των οπισθίων, Λουτσένε Ντουάρτε. Ο φετινός διαγωνισμός «Miss BumBum Brazil» θα πραγματοποιηθεί με παραδοσιακό τρόπο τον Ιούλιο στο Σάο Πάολο. Θα υπάρχουν 27 υποψήφιες, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει μια Πολιτεία της χώρας. Στη δεύτερη φάση, που γίνεται μέσω ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, μόνο 15 κοπέλες θα επιλεγούν για τον τελικό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time