Πλήθος αναρτήσεων για την επίσκεψή του στην Ελλάδα ανάρτησε ο πρίγκιπας Κάρολος, «διαφημίζοντας» τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου κατέθεσε σήμερα το πρωί στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ στην συνέχεια, μαζί με τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, παρακολούθησαν τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Λίγο αργότερα, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τόσο χθες, όσο και σήμερα, ο πρίγκιπας φρόντισε να αναρτήσει πολυάριθμα στιγμιότυπα από την επίσημη επίσκεψή του.

Οι αναρτήσεις του πρίγκιπα Καρόλου

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο πρίγκιπας Κάρολος ανάρτησε φωτογραφίες τόσο από την κατάθεση στεφάνου όσο και από την παρέλαση, καθώς και ένα βίντεο από την στιγμή που πετά στον αττικό ουρανό ένα αεροσκάφος RAF Voyager.

Όπως σημειώνεται στη λεζάντα της ανάρτησης: «Στην Αθήνα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης συμμετείχαν με εκπροσώπους από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γαλλία και τη Ρωσία στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την κατάθεση στεφάνων. Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, το οποίο είναι αφιερωμένο σε Έλληνες στρατιώτες που πέθαναν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης».


Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης παρακολούθησαν την στρατιωτική παρέλαση από μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που συνοδεύτηκε με μια πτήση πάνω από τους ουρανούς».

Με άλλες του αναρτήσεις, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αναφέρθηκε στη συνάντηση με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


«Μετά τις εκδηλώσεις για τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, ο πρίγκιπας και η Δούκισσα καλωσορίζονται στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου».

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρευρίσκεται σε συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».