Απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα σκάρωσε η Τζιλ Μπάιντεν σε συνεργάτες της, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και δημοσιογράφους που τη συνόδευαν σε ταξίδι της στην Καλιφόρνια.

Η φάρσα της Πρώτης Κυρίας

Η πάντα σικάτη πρώτη κυρία των ΗΠΑ φόρεσε αυτή τη φορά ένα μαύρο κοστούμι, μαύρη μάσκα προστασίας -η τυπική αμφίεση των αεροσυνοδών στο Εxecutive One Foxtrot, το αεροσκάφος που χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους οι σύζυγοι των προέδρων των ΗΠΑ-, μια κοντή μαύρη περούκα κι ένα ταμπελάκι με το όνομα «Τζάσμιν» καρφιτσωμένο στο πέτο της και μοίρασε παγωτό σε όλους, για να εμφανιστεί πέντε λεπτά αργότερα χωρίς την περούκα, αποκαλύπτοντας την πραγματική της ταυτότητα.

Η Τζιλ Μπάιντεν επέστρεφε στην Ουάσιγκτον από ταξίδι της στην Καλιφόρνια, όπου απηύθυνε ομιλία σε αγροτικό συνεταιρισμό και επισκέφθηκε εμβολιαστικό κέντρο στο Forty Acres. Οι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι πράκτορες, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το Forbes, αλλά και οι συνεργάτες της «κατάπιαν το δόλωμα» και μάλιστα δύο εκ των τελευταίων, οι Άντονι Μπέρναλ και Μάικλ Λαρόζα, «αιφνιδιάστηκαν» όταν η πρώτη κυρία αποκάλυψε ποια κρυβόταν πίσω από τη στολή της αεροσυνοδού «Τζάσμιν», ξεκαρδισμένη στα γέλια και ικανοποιημένη με τη φάρσα της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζιλ Μπάιντεν σκαρώνει πρωταπριλιάτικη φάρσα. Στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Where The Light Enters», περιγράφει πώς κρύφτηκε το 2014 στο ντουλαπάκι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα του Air Force Two και ο άντρας της -τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ-, Τζο Μπάιντεν την έψαχνε. Όταν τελικά άνοιξε το ντουλαπάκι, η Τζιλ ξάφνιασε τον ίδιο και τους συνταξιδιώτες της, φωνάζοντας «μπου»!