Στο Λονδίνο έφτασε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή την επέτειο για τα 60α γενέθλιά της. Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι μετά την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φιλίππου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δούκας του Σάσεξ θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα, στο Frogmore Cottage, μέχρι να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που θα λάβει χώρα ανήμερα της γιορτής των γενεθλίων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, την 1η Ιουλίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι συμφώνησε να μην μείνει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο καιρό βρίσκεται στην Αγγλία. Για την ακρίβεια θα είναι φιλοξενούμενος της ξαδέλφης του, πριγκίπισσας Ευγενία στο Frogmore Cottage, όπου θα είναι απομονωμένος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ένα εκ των πέντε δωματιών, που διαθέτει η οικία.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο οίκημα, ο δούκας του Σάσσεξ διέμενε με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, όταν παντρεύτηκαν.

Σημειώνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα τον συνοδεύσει, καθώς πρόσφατα έφερε στην ζωή την κόρη τους Λίλιμπετ-Νταϊάνα, η οποία απαιτεί την αμέριστη προσοχή της.