Χωρίς μάσκες και αποστάσεις με ένα τρελό πάρτι γιόρτασε τελικά τα 60ά του γενέθλια ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Μια γεύση του γλεντιού που στήθηκε έδειξε σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η 50χρονη τραγουδοποιός Έρικα Μπαντού, παρουσιάζοντας έναν άλλο… Ομπάμα από τον 44ο Πρόεδρο που γνώρισε η Αμερική: χαλαρός, κεφάτος και με χαβανέζικο πουκάμισο να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο και να διασκεδάζει χορεύοντας στη μέση μια πίστας που στήθηκε στο δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο Μάρθας Βίνεγιαρντ της Μασαχουσέτης, με ένα πλήθος καλεσμένων γύρω του να τον αποθεώνει.

400 καλεσμένοι

Ο 60χρονος Ομπάμα είχε υποσχεθεί ότι θα πραγματοποιούσε μία «μικρή» μάζωξη σε στενό οικογενειακό κύκλο, έπειτα από την κατακραυγή στα social media, την ώρα που η μετάλλαξη «Δέλτα» σαρώνει τις ΗΠΑ, αλλά μάλλον άλλαξε γνώμη και όπως φαίνεται στα πλάνα ο «στενός» κύκλος απαρτιζόταν από 400 άτομα, αντί για 600 που είχε αρχικά η λίστα.

Ακόμη, σε μία φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 24χρονη τραγουδίστρια Γκαμπριέλα Σαρμιέντο, γνωστή ως H.E.R., ο Ομπάμα φωτογραφίζεται αγκαλιά με τις προσκεκλημένες, χωρίς να φορά μάσκα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. Σε πληροφορίες που διέρρευσαν ωστόσο, ο Ομπάμα είχε προσλάβει ειδική ομάδα ελέγχου για αρνητικά τεστ κορωνοϊού ή πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Καλή μουσική, ποτά και vegan χαβανέζικο μενού

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με καλή μουσική, τα καλύτερα ποτά και vegan χαβανέζικο μενού και μια επιλογή πιάτων για τους μη vegan. Η λίστα των καλεσμένων του περιελάμβαναν αστέρια όπως, οι Τζον Λέτζεντ και Κρίσι Τάιγκεν, Ντουέιν Γουέιντ, Γκαμπριέλ Γιούνιον και Ντον Τσιντλ που εθεάθησαν να φτάνουν στην έπαυλη, καθώς οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τζέι Ζ και Μπιγιονσέ, που ήταν στη λίστα, δεν έγινε γνωστό αν παρέστησαν.

Με μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε στον Ομπάμα η σύζυγός του, Μισέλ. «Από όλα σου τα επιτεύγματα, ξέρω ότι το μεγαλύτερο είναι να είσαι παρών ως πατέρας και να σε αγαπούν τόσο τα κορίτσια μας. Σε ευχαριστώ, που δεν άφησες ποτέ το βάρος του κόσμου να σε εμποδίσει από το να είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Χαρούμενα 60ά γενέθλια», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time