Γυναικάς και εγκληματικά επιπόλαιος αποδεικνύεται ο γιος του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ. Σε βίντεο που έλαβε και δημοσιεύει η «Daily Mail» και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα εμφανίζεται στο κρεβάτι με μια πόρνη, να κάνει ναρκωτικά και σεξ και να της αποκαλύπτει την κλοπή ενός laptop του από Ρώσους εμπόρους ναρκωτικών για να τον εκβιάσουν!

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Χάντερ Μπάιντεν έχει «χάσει» 3 laptops μέχρι στιγμής, ένα που ξέχασε στο σέρβις στο Ντελαγουέρ το 2015, αυτό για το οποίο μιλά στην ιερόδουλη που εκλάπη από Ρώσους ναρκέμπορους και ένα τρίτο, αυτό με το οποίο κατέγραψε ο ίδιος τη συνεύρεσή του με την ιερόδουλη, που δημοσιεύει η «Mail»! Από το πρώτο διέρρευσαν συνομιλίες του και στοιχεία για τις επαγγελματικές του συναλλαγές, οικονομικά στοιχεία, ευαίσθητες πληροφορίες για τον Πρόεδρο Μπάιντεν και για παράνομες δραστηριότητες, αλλά και οικογενειακά… παράπονα, όπως το ότι πλήρωνε ο ίδιος τους λογαριασμούς του σπιτιού του πατέρα του, Τζο, στο Ντελαγουέρ, το δεύτερο είχε «αμέτρητες», όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, sextapes που τράβηξε και το τρίτο το επίμαχο βίντεο και ποιος ξέρει τι άλλο θα βγει.

Το βίντεο με τον διάλογο και τις φωτογραφίες από τη συνεύρεσή του και την αποκάλυψη της κλοπής, που δημοσιεύει η «Mail», τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2018, μια περίοδο που ο Χάντερ ήταν βουτηγμένος στα ναρκωτικά, γυρνώντας από σουίτα σε σουίτα 5άστερων ξενοδοχείων στο Λας Βέγκας όπου έκανε ναρκωτικά και σεξ, μέχρι αναισθησίας. Όπως αποκαλύπτει, ένα βράδυ πήρε μεγάλη δόση, μπήκε στο τζακούζι στη βεράντα της σουίτας και έπεσε αναίσθητος.

Όταν συνήλθε, είδε «τον Μιγκέλ και τον Πιρς (τα δύο βαποράκια) να ετοιμάζονται να φύγουν, έχοντας “καθαρίσει” το χώρο. Εκεί ήταν και μια 35χρονη Ρωσίδα μελαχρινή που αρνήθηκε να φύγει κι έμεινε μαζί μου. Κανείς τους δεν κάλεσε ασθενοφόρο και κανείς ως εκείνη την ώρα δεν ήξερε αν ήμουν νεκρός ή ζωντανός». Όταν συνήλθε εντελώς, συνειδητοποίησε ότι το laptop του είχε κλαπεί. Τότε η γυναίκα ακούγεται να τον ρωτά αν οι Ρώσοι «κλέφτες» σκόπευαν να τον εκβιάσουν κι εκείνος απαντά «ναι, αφού ο πατέρας μου πάει για Πρόεδρος», ενώ απογοητευμένος παραδέχεται πως αν τα βίντεο πουλιούνταν σε πορνογραφικές ή ειδησεογραφικές εταιρείες, δεν θα μπορούσε να εξαργυρώσει ο ίδιος τα κέρδη!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time