Πανικό στο Καπιτώλιο προκάλεσε η επίσκεψη – έκπληξη του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, με τους δημοσιογράφους να δίνουν «μάχη» για μια δήλωσή του.

Ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ εμφανίστηκε σήμερα στο Καπιτώλιο, την ώρα που οι Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων ετοιμάζονταν να ψηφίσουν την καταδίκη του, επειδή είχε αρνηθεί να ανταποκριθεί στις κλήσεις για κατάθεση αναφορικά με την έρευνα για την παραπομπή σε δίκη του Αμερικανού προέδρου.

Μόλις οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, έκαναν τα πάντα για να του αποσπάσουν μια δήλωση. Κι ενώ ο εκπρόσωπός του προσπαθούσε να τους ηρεμήσει, ώστε να κάνει ο Χάντερ μια σχετική δήλωση, τότε ένας θαρραλέος ρεπόρτερ, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, έκανε... την ερώτηση «φωτιά».

Εκμεταλλευόμενος τα πάθη του γιου του προέδρου των ΗΠΑ, ο δημοσιογράφος ρώτησε…: «Ποιος τύπος κρακ σας αρέσει κύριε Μπάιντεν;». Ο Χάντερ έδειξε πως δεν άκουσε την ερώτηση.

Δείτε  βίντεο:


Ο ρεπόρτερ όμως δεν πτοήθηκε και επανήλθε λίγο αργότερα, ρωτώντας: «Έχετε κάνει κρακ κύριε Μπάιντεν;», με τον Χάντερ  να κοντοστέκεται και να γυρνάει το κεφάλι του για να δει ποιος του έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση.

Δείτε βίντεο: