Πιο ακμαίος από ποτέ ο Καβαλιέρε ετοιμάζει το comeback του στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας έχοντας στο πλευρό του την κατά 53 χρόνια μικρότερή του Μάρτα Φασίνα.

Αν και στο 85ο έτος της ηλικίας του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και σεξουαλικά σκάνδαλα αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει τον έρωτα του με την 32χρονη Ιταλίδα καλλονή.

Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας κοιτάει στα μάτια την αγαπημένη του η οποία είναι και βουλευτής του κόμματος του Forza Italia. Η σχετική φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό του στο Facebook.

H Φασίνα είναι η τελευταία κατάκτηση του Καβαλιέρε, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε χωρίσει με την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε.
1831
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα φωτογραφία του Μπερλουσκόνι αποτελεί μέρος μιας προεδρικής εκστρατείας. Και αυτό διότι ο Καβαλιέρε προσπαθεί να προσελκύσει βουλευτές με το μέρος του ενόψει των προεδρικών εκλογών.
1530168355-7293912
Chi-e-Marta-Fascina
Αν και οι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινωθεί λέγεται ότι ο Μπερλουσκόνι προσπαθεί να αφήσει πίσω του μια σειρά από σκάνδαλα και να επιστρέψει στην ιταλική πολιτική σκηνή.