Εικόνες που παραπέμπουν σε πολεμική ταινία του Χόλιγουντ καταγράφηκαν από κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε drone το οποίο περιπολούσε πάνω από το Κίεβο. Η κάμερα καταγράφει ένα ρωσικό κομβόι από τεθωρακισμένα να κατευθύνεται προς τα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ένα άλλο drone αντιλήφθηκε την κίνηση του κονβόι έδωσε τις συντεταγμένες του στον ουκρανικό στρατό μαζί με εντολές εξουδετέρωσής του.

 

Ακολούθησε βομβαρδισμός με αποτέλεσμα την καταστροφή μερικών τεθωρακισμένων. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως το περιστατικό σημειώθηκε στο Brovary που βρίσκεται στα περίχωρα του Κιέβου. Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης κάνουν λόγο για επικοινωνία Ρώσου αξιωματικού με τους ανωτέρους του ενημερώνοντάς τους για τον θάνατο του διοικητή της φάλαγγας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες για άλλους νεκρούς ή τραυματίες.

 Οι συγκλονιστικές εικόνες που δείχνουν καρέ - καρέ το περιστατικό κάνουν το γύρο των social media, ενώ έχει αναρτηθεί και στον λογαριασμό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Twitter. Μάλιστα στο Telegram αναφέρεται πως η ουκρανική επίθεση στη ρωσική φάλαγγα σημειώθηκε χθες Τετάρτη.