Το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ σόκαρε τους σταρ του Χόλυγουντ που έζησαν από κοντά ένα περιστατικό, που φαίνεται ότι θα μείνει για πάντα στην ιστορία των Βραβείων Όσκαρ.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα, στο Dolby Theater επικράτησε παγωμάρα και άπαντες έμειναν έκπληκτοι. Μάλιστα, η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν έγινε viral.



Εξίσου αποκαλυπτική είναι και μια φωτογραφία από τραπέζι γεμάτο σταρ στο Vanity Fair Oscars viewing party, στο πάρτι δηλαδή του Vanity Fair, που είχε διοργανώσει το περιοδικό για να δουν τη βραδιά καλεσμένοι σταρ.

«Γκουγκλάρουν μανιωδώς»

Την εικόνα ανέβασε στο Twitter ο δημοσιογράφος μόδας του Vanity Fair Derek Blasberg, ο οποίος έγραψε: «Εν τω μεταξύ, αυτή είναι η εικόνα όλων στο τραπέζι μου στο δείπνο των Όσκαρ του Vanity Fair που μανιωδώς γκουγκλάρουν το WTF που μόλις είπε ο Will Smith στον Chris Rock».



Στη φωτογραφία διακρίνονται κάποιοι από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ που αντιδρούν με εκφράσεις σοκ βλέποντας το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ.

Η εικόνα δείχνει τις έκπληκτες αντιδράσεις του Bateman και της συζύγου του Amanda Anka, του Taika Waititi, της Miller και του αγαπημένου της Oli Green, της Sarah Paulson και των σκηνοθετών Ron Howard και JJ Abrams καθώς και της συζύγου του τελευταίου, Katie McGrath.