Η Bασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έγινε 52 ετών την Τετάρτη και γιόρτασε τα γενέθλιά της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram με τα τέσσερα παιδιά της – τον διάδοχο Χουσεϊν, την πριγκίπισσα Ιμάν, την πριγκίπισσα Σάλμα και τον πρίγκιπα Χασίμ. Και όχι μόνο.

Αγκαλιά με τα νέα μέλη της οικογένειας, η βασίλισσα Ράνια

Ειδικότερα, ακριβώς δίπλα της στέκονταν η νέα αρραβωνιαστικιά του διαδόχου, αλλά και ο αρραβωνιαστικός της μεγαλύτερης κόρης της.

klklklkl

«Η καρδιά μου είναι γεμάτη! Δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο για να γιορτάσω από το να έχω όλους τους αγαπημένους μου γύρω μου» έγραψε η βασίλισσα Ράνια στη λεζάντα του στιγμιότυπου, όπου χαμογελάει με το ένα χέρι γύρω από τον μελλοντικό γαμπρό της και το άλλο γύρω από τη μελλοντική νύφη της.

Σε άλλη της ανάρτηση στα Instastories, η βασίλισσα Ράνια αποκάλυψε πως η ομάδα της, της έκανε μια «υπέροχη έκπληξη» με δύο εκπληκτικές τούρτες γενεθλίων.

Μεγάλες οι χαρές για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας

Ήταν ένα συναρπαστικό καλοκαίρι για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, καθώς η Ράνια και ο σύζυγός της, βασιλιάς Αμπντάλα Β’, γιόρτασαν τους αρραβώνες των δύο μεγαλύτερων παιδιών της. Στις αρχές Ιουλίου, η βασιλική χασεμιτική αυλή ανακοίνωσε πως η πριγκίπισσα Ιμάν αρραβωνιάστηκε τον Τζαμίλ Αλεξαντερ Θερμιώτη, έναν νεοϋορκέζο χρηματιστή με καταγωγή από την Ελλάδα.

«Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ ΙΙ με τον κ. Jameel Alexander Thermiotis, την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022» έγραψε σε ανάρτηση το παλάτι, «παρουσία των Μεγαλειότητών τους Βασιλιά Αμπντάλα Β' και Βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντάλα, καθώς και των Βασιλικών Υψηλοτήτων τους Πρίγκιπα Διάδοχου Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β', Πρίγκιπα Χασίμ μπιν Αμπντάλα Β' και Πριγκίπισσας Σάλμα μπιντ Αμπντάλα Β', καθώς και μελών της οικογένειας του κ. Θερμιώτη. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή απευθύνει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ιμάν και τον κ. Θερμιώτη για την περίσταση αυτή και τους εύχεται να ζήσουν μια ζωή ευτυχισμένοι».

Γιορτάζοντας τα χαρμόσυνα νέα, η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε ένα επίσημο πορτρέτο του ζευγαριού με τους 7 εκατομμύρια οπαδούς της μαζί με ένα γλυκό μήνυμα. «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν – το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που λατρεύω από την ημέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και τον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο».

kllmlkmlmklklk

Έξι εβδομάδες αργότερα, ο πρίγκιπας διάδοχος Χουσεϊν, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την Αλ-Σαϊφ. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που θύμιζε πολύ εκείνη του αρραβώνα της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2010, ο διάδοχος του θρόνου έγραψε: «Προσευχόμαστε ο Θεός να μας δώσει τις ευλογίες του. Ευγνώμονες στην αγαπημένη μου ιορδανική οικογένεια για την ειλικρινή υποστήριξη και τις ευγενικές ευχές τους».

Ανάρτηση έκανε και η βασίλισσα Ράνια, γράφοντας: «Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να κρατήσω τόση χαρά στην καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον πρεσβύτερο πρίγκιπά μου Χουσεΐν και στην όμορφη μέλλουσα νύφη του, Ρατζούα».

lkmlklklk