Σε νέα ανάρτηση, 24 ώρες μετά αφότου κατέβασε τα «συγχαρητήρια» προς την Τουρκία για την Μικρασιατική Καταστροφή, προχώρησε η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Στην νέα ανάρτηση η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του NATO, ένα 24ωρο αφότου κατέβασε τη συγχαρητήρια ανάρτηση για τη Μικρασιατική καταστροφή παρέχει εξηγήσεις, δίνοντας έμφαση στη στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία.

ΝΑΤΟ: Ευχαριστούμε και τα 30 μέλη της συμμαχίας - Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί

«Την Τρίτη, η LANDCOM συνεχάρη τον σύμμαχό μας, την Τουρκία, για την εθνική Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαστε ευγνώμονες που η Τουρκία φιλοξενεί τη βάση μας στο έδαφός της. Επίσης, ευχαριστούμε και τα 30 μέλη της Συμμαχίας για την προσφορά τους. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί!», η νέα ανάρτηση της νατοϊκής διοίκησης.


Δένδιας: Η ηγεσία της συμμαχίας πρέπει να σέβεται και να τιμά το σύνολο των συμμάχων

Υπενθυμίζουμε, πως νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μίλησε για «απόκλιση από τις αρχές της Συμμαχίας», εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη «διορθωτική κίνηση» και το κατέβασμα του επίμαχου tweet.

«Τα όργανα της Συμμαχίας, ξεκινώντας από την ηγεσία της, τον γενικό γραμματέα, πρέπει να σέβονται και να τιμούν το σύνολο των συμμάχων και τις αρχές της Συμμαχίας», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Εξωτερικών με το Λετονό ομόλογό του Έντγκαρς Ρίνκεβιτς.