Απορία και έκπληξη προκάλεσε η ξαφνική εμφάνιση των Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον το Σάββατο στο Γουίνδσορ. Η εμφάνισή τους πρόκειται για μια προσπάθεια και των δύο πλευρών να δείξουν ότι μπορούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να θρηνήσουν την αγαπημένη τους γιαγιά βασίλισσα Ελισάβετ.

Η αμηχανία ήταν εμφανής, όπως και ο πλέον ηγετικός ρόλος που κατέχουν πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, εκείνοι πήγαιναν μπροστά και οι άλλοι ακολουθούσαν. Στο ζευγάρι των πριγκίπων της Ουαλίας και συγκεκριμένα στον Γουίλιαμ ανήκε άλλωστε η πρωτοβουλία για την κοινή εμφάνιση στον κόσμο, έξω από το κάστρο που τόσο αγαπούσε η γιαγιά τους και είχε γεμίσει λουλούδια στη μνήμη της.



Ο εκνευρισμός της Μέγκαν Μαρκλ με τους βασιλικούς βοηθούς

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπόρεσε να κρύψει και τον εκνευρισμό της όταν ένας από τους ανθρώπους του Παλατιού την πλησίασε για να τη διευκολύνει με ένα μπουκέτο λουλούδια που κρατούσε. Συγκεκριμένα όταν η δούκισσα του Σασεξ αντίκρισε έναν από τους ανθρώπους του Παλατιού μπροστά της, που παρενέβη ενώ μιλούσε με τον κόσμο που είχαν έρθει για να θρηνήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, εκνευρίστηκε. Η ίδια προσπάθησε πάρα πολύ για να το κρύψει, ωστόσο ο εκνευρισμός δεν κρυβόταν.

Όλα συνέβησαν όταν κάποιος από το πλήθος έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια στη Μέγκαν Μαρκλ προφανώς για να το αφήσει μαζί με τα υπόλοιπα λουλούδια που ήταν στον τοίχο του κάστρου στη μνήμη της βασίλισσας.

Όταν η Μέγκαν κράτησε τα λουλούδια στα χέρια της, ένας βασιλικός βοηθός έσπευσε να της τα πάρει για να τα εναποθέσει μαζί με τα άλλα.



Αλλά η Μέγκαν είπε ότι ήθελε να τα πάει η ίδια και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, εμφανώς εκνευρισμένη.

«Τους είπα ότι θα τα τοποθετήσω εκεί πέρα, οπότε δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ. Το εκτιμώ πάντως» φαίνεται να λέει στον βασιλικό βοηθό.

Αφού η κίνηση αυτή δεν έπιασε, πάντως, οι βασιλικοί έβαλαν τα μεγάλα μέσα. Λίγο αργότερα, όταν στα χέρια της Μέγκαν Μαρκλ είχαν μαζευτεί περισσότερα μπουκέτα λουλούδια, ένας άλλος βασιλικός βοηθός ήρθε και με τη βοήθεια του πρίγκιπα Χάρι κατάφερε να πάρει τα λουλούδια από τα χέρια της Μέγκαν.

«Τα μεγάλα όπλα έπρεπε να επέμβουν όταν η Μέγκαν αρνήθηκε να αφήσει τα λουλούδια που προσπάθησε να της πάρει ο πρώτος βοηθός, καθώς η ίδια ήθελε να τα πάει μόνη της και να εναποθέσει μαζί με τα άλλα αφιερώματα» αναφέρει το σχόλιο στο Twitter στην ανάρτηση με το δεύτερο βίντεο.



Διχασμός στο Twitter

Φυσικά, το σκηνικό αυτό δίχασε το Twitter, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε ακόμη και εκείνη τη στιγμή να κάνει το κομμάτι της, και να πάει μόνη της τα λουλούδια στα άλλα αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ για να το καταγράψει η κάμερα και με τους υπόλοιπουν να σχολιάζουν ότι ήταν μια ζωντανή απόδειξη όλων αυτών που κατά καιρού έχει περιγράψει η Μέγκαν Μαρκλ για τη ζωή στο παλάτι και ότι ποτέ, μα ποτέ, δε πρόκειται να περάσει η άποψή της.