Μετά το θάνατο της Ελισάβετ, ο Κάρολος ο Γ’ είναι πλέον ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει ανακηρυχθεί επισήμως βασιλική σύζυγος. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου του 2005 στο Γουίνσδορ Γκίλντοχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καμίλα έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, τον Τομ και την Λάουρα.

Ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς, όπως αναφέρει η Daily Mail και το ibtimes γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1974, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος εκτός από πατριός του, είναι και νονός του. Σε νεότερη ηλικία ο Τομ, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, ήταν άτακτος και ζωηρός ενώ είχε αναμειχθεί σε σκάνδαλο με ναρκωτικά, κάτι που έκανε τον Κάρολο έξαλλο.



Με Χάρι και Γουίλιαμ

Ο Τομ με τον Χάρι και τον Γουίλιαμ είναι καλοί φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός του έχει απαθανατίσει μαζί στο παρελθόν. Είναι επιτυχημένος συντάκτης γαστρονομίας και έχει δημοσιεύσει σχετικά βιβλία, ενώ ασκεί και την κριτική του σε εστιατόρια για χάρη της «The Mail On Sunday». Παντρεύτηκε τη συντάκτρια μόδας, Sara Buys και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λόλα και τον Φρέντυ.



Σε γκαλερί τέχνης

Η κόρη της Καμίλα, η Λάουρα γεννήθηκε την πρώτη Ιανουαρίου του 1978. Έχει εργαστεί ως μάνατζερ σε γκαλερί τέχνης. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Χάρι Λόπες, πρώην μοντέλο της Calvin Klein, την Ελίζα και τους δίδυμους Λούις και Γκας.