Πανευτυχής είναι ο Άλεκ Μπάλντουιν καθώς η σύζυγός του, Χιλάρια, έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί τους.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο 64χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με τη γυναίκα του και τη νεογέννητη κόρη του και έγραψε στη λεζάντα: «Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα».

Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν έχουν μαζί ακόμα δύο κόρες, την 8χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα και την Μαρία Λουτσία Βικτόρια που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 5χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 3,5 ετών και τον Εντουάρντο Πάο Λούκας, που είναι 18 μηνών.

Επίσης ο ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, την 26χρονη Άιρλαντ, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.

«Είμαστε ευγνώμονες που καλωσορίσαμε τη νέα κόρη μας σε αυτό τον κόσμο. Το ίδιο μαγική και γεμάτη αγάπη με κάθε άλλο μικρό άνθρωπο με τον οποίο έχουμε ευλογηθεί. Τα αδέλφια της είναι τόσο ενθουσιασμένα και συζητούν σε ποιον μοιάζει περισσότερο», δήλωσαν Άλεκ και Χιλάρια στο People, μετά τη γέννηση του έβδομου παιδιού τους.