Δικαστήριο στο Βιετνάμ καταδίκασε σε θάνατο έναν άντρα, που δολοφόνησε το τρίχρονο κοριτσάκι της συντρόφου του, τρυπώντας το κεφάλι του με καρφιά.

Το Λαϊκό Δικαστήριο στο Ανόι διέταξε την εκτέλεση του 30χρονου ξυλουργού Νγκουγέν Τρουνγκ Χουγέν με θανατηφόρο ένεση για τη δολοφονία του κοριτσιού. Ο άνδρας έμενε στο ίδιο σπίτι με το κορίτσι και τη μητέρα του, με την οποία διατηρούσε σχέση.

Ακτινογραφία από το νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε το 3χρονο παιδί, έδειξε ότι στο κρανίο του είχαν τοποθετηθεί τουλάχιστον 19 καρφιά. Η 3χρονη ήταν το τρίτο παιδί της συντρόφου του Χουγέν με τον πρώην σύζυγό της, από τον οποίο πήρε διαζύγιο πέρυσι.

Το δικαστήριο άκουσε ότι, πριν δολοφονήσει το κορίτσι, ο 30χρονος το είχε βασανίσει τουλάχιστον τέσσερις φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάγκασε να πιει φυτοφάρμακο, να καταπιεί καρφιά και της έσπασε τα χέρια στις τρεις πρώτες επιθέσεις, που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021.

Στις 17 Ιανουαρίου, είχε χαστουκίσει το κοριτσάκι επανειλημμένα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, επειδή δεν του απάντησε σε μ;iα ερώτηση που της έκανε. Στη συνέχεια τηn βασάνισε με τα καρφιά και την οδήγησε στο θάνατο.