Όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ ενώ την ίδια ώρα ενδιαφέρον παρουσιάζει και το οικογενειακό προφίλ του, καθώς αναμφισβήτητα, για τον πρώτο ινδουιστή πρωθυπουργό η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.
Έτσι λοιπόν γεννιούνται ερωτήματα σχετικά με την αυριανή κατοικία του, καθώς δεν θα μπορεί να είναι δίπλα στις πολυαγαπημένες του κόρες, αν μετακομίσει στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Το οικονομικό φόντο της χώρας δεν του αφήνει περιθώρια για χαλάρωση κι έτσι ο Σούνακ οφείλει να αναλάβει τα ηνία άμεσα ώστε να καταπολεμηθούν η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και η ενεργειακή κρίση. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ίδιος θα δυσκολευτεί να διαμένει πλέον καθημερινά στο Κένσινγκτον, όπου κατοικεί οικογενειακώς.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο νεότερος πρωθυπουργός στη Βρετανία ήταν πάντα κοντά στις κόρες του από τότε που γεννήθηκαν. Τώρα, όμως, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να βλέπει τις κόρες του μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ της Ντάουνινγκ Στριτ και του Κένσινγκτον, όπου τα παιδιά του φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο, τα δίδακτρα του οποίου αγγίζουν τις 23.000 λίρες ετησίως .

Ο Σούνακ, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος, μπορεί τελικά να μην επιλέξει την Ντάουνινγκ Στριτ ως την επίσημη οικογενειακή του στέγη. Ο πατέρας δύο παιδιών σκέφτεται να μείνει με την σύζυγο και τις δύο κόρες τους στην έπαυλή τους, στο Κένσινγκτον.

Γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος Βρετανο-Ασιάτης πρωθυπουργός και ο νεότερος ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου των τελευταίων 200 ετών, ο Σούνακ εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος για το αν θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα των προκατόχων του, όπως του Μπόρις Τζόνσον, του Ντέιβιντ Κάμερον και του Τόνι Μπλερ μετακομίζοντας στη Ντάουουνιγκ Στριτ, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.