Εικόνες που κόβουν την ανάσα καταγράφηκαν στην ανατολική Κίνα όταν αγοράκι δύο ετών βγήκε από παράθυρο του τετάρτου ορόφου και κρεμάστηκε στο κενό αφού το κεφάλι του σφήνωσε στις μπάρες ασφαλείας.

Το κορμάκι του μικρούλη πέρασε ανάμεσα από τις μπάρες ασφαλείας και αιωρούνταν στο κενό με το κεφάλι του σφηνωμένο στα σίδερα.

 Πρώτοι κινητοποιούνται οι γείτονες του τρίτου ορόφου που προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο μέχρι άλλοι ένοικοι να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος. Η αγωνία κορυφώνεται.

 Το αγοράκι σταματά να αγωνίζεται και μένει ακίνητο, το κεφαλάκι του είναι που αποτρέπει τη θανάσιμη πτώση στο κενό.

 Με πολύ κόπο και κίνδυνο οι δύο νεαροί από τον τρίτο όροφο βάζουν πρώτα ένα σκαμνάκι και στη συνέχεια ένα δεύτερο, για να πατήσει το παιδί επάνω τους και να σταματήσει το κεφάλι του να πιέζεται.

 Μετά από τριάμιση δραματικά λεπτά, οι ένοικοι παραβιάζουν την πόρτα του διαμερίσματος και φέρνουν το αγοράκι στην ασφάλεια του σπιτιού. Μαρτυρίες από την πόλη Ζίμπο αναφέρουν πως οι γονείς έλειπαν από το σπίτι και η γιαγιά πρόσεχε το μωρό και τον αδελφό του.

 Το μεγαλύτερο παιδί άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βγήκε, η γιαγιά τον κυνήγησε και κλειδώθηκαν και οι δύο έξω από το διαμέρισμα. Τότε βρήκε ευκαιρία το παιδί να βγει από το παράθυρο.

 Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του ενώ στο χέρι ενός από τους γείτονες που έσπασαν την πόρτα τοποθετήθηκαν επτά ράμματα.