Ο Κάνιε Γουέστ αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής το 2024, παρά τις χιλιάδες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς οι δηλώσεις του.

Ο διάσημος ράπερ παραδέχτηκε ότι ο Μίλο Γιαννόπουλος είναι αυτός που τον στηρίζει και τον βοηθάει στην καμπάνια του σε βίντεο και κυκλοφόρησε στο Twitter, αλλά όχι στον δικό του λογαριασμό.


Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα είχε κλειδώσει τον προσωπικό του λογαριασμό, μετά τις προκλητικές του δηλώσεις, αλλά ο Γουέστ βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει τις προθέσεις του.

«Αυτός είναι ο Milo, που βοηθάει στην καμπάνια», είπε ο 45χρονος ράπερ στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός «PatriotTakes», με έναν να ρωτάει αν «αυτό είναι ανακοίνωση».

Στη συνέχεια, ο εικονολήπτης ρώτησε τον Γουέστ, «Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;». «Ναι», απάντησε γελώντας. «Είναι απλό, γιατί κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, «πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο», Απλώς προχωράμε προς το μέλλον».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο μουσικός που έγινε σχεδιαστής, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Twitter για να δει αν ο λογαριασμός του αποκαταστάθηκε από τότε που ο Έλον Μασκ ανέλαβε την εταιρεία.

«Δοκιμάζω αν το Twitter μου ξεμπλόκαρε», έγραψε ο Γουέστ στους σχεδόν 32 εκατομμύρια ακολούθους του.