Διαθέσιμα είναι πλέον στο Netflix τα τρία τελευταία επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan».

Αναμφισβήτητα, όσα ακούγονται από τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, θα αναστατώσουν και πιθανώς εξοργίσουν τη βασιλική οικογένεια.

Ειδικότερα το ζευγάρι ρίχνει περισσότερο «λάδι στη φωτιά» με όσα αποκαλύπτει κατά του παλατιού για το Megxit και τους ισχυρισμούς ότι ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο Κάρολος ζήλευαν τη δημοτικότητά τους και δεν τους άρεσε που «έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας».

Μάλιστα, ο δούκας του Σάσεξ έκανε αρκετές συγκρίσεις μεταξύ της συζύγου του και της μητέρας του, υποστηρίζοντας ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναγκάστηκε να φύγει από το παλάτι για τον ίδιο λόγο, επειδή ξεπέρασε εκείνους που «γεννήθηκαν για να το κάνουν αυτό», όπως ο πατέρας και ο αδελφός του.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι η πρώτη τους περιοδεία στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2018, όπου αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν, πήγε τόσο καλά που «το παλάτι απειλήθηκε απίστευτα από αυτό»

«Όταν κάποιος κλέβει συνέχεια τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει τη δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει αυτό, αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους και χαλάει την ισορροπία», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πέμπτο επεισόδιο του «Harry & Meghan», ο δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι ήταν τρομακτικό για τον αδελφό του και νυν πρίγκιπα της Ουαλίας να του ουρλιάζει και να του φωνάζει, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στις 13 Ιανουαρίου στο Sandringham, σχετικά με τα σχέδια του Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να μετακομίσουν στο εξωτερικό.

«Πήγα εκεί με την ίδια πρόταση που είχαμε ήδη κάνει δημόσια, αλλά μόλις έφτασα εκεί μου δόθηκαν πέντε επιλογές. Στη συνάντηση επέλεξα την επιλογή τρία - μισή μέσα, μισή έξω. Να έχουμε τις δικές μας δουλειές, αλλά να δουλεύουμε και για την υποστήριξη της βασίλισσας. Έγινε πολύ γρήγορα σαφές ότι ο στόχος δεν ήταν προς συζήτηση ή αντιπαράθεση», επισήμανε.

«Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδελφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει και τον πατέρα μου να λέει πράγματα που απλώς δεν ήταν αλήθεια. Και η γιαγιά μου, ξέρετε, να κάθεται ήσυχα εκεί και να τα καταλαβαίνει όλα. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι, από την οπτική γωνία της οικογένειας, υπάρχουν τρόποι να γίνονται τα πράγματα και η τελική, κατά κάποιον τρόπο, αποστολή, στόχος/υπευθυνότητά της είναι ο θεσμός», πρόσθεσε ο Χάρι.