Την ώρα που η σφοδρή κακοκαιρία και ο κυκλώνας «βόμβα» σαρώνει τις ΗΠΑ, κάποιοι στο Μπάφαλο βρήκαν «ευκαιρία» για… άλλες δουλειές.

 Πολλά καταστήματα έχουν κλείσει λόγω της κακοκαιρίας στις στο Μπάφαλο, αλλά και στις ΗΠΑ, γενικότερα αφού έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι από το χιόνι.

 Διάφορης λογής απατεώνες στο Μπάφαλο βρήκαν την ευκαιρία να διαρρήξουν τα μαγαζιά και να αρπάξουν ό,τι βρουν.

 Το BBC ανέφερε πως «οι λεηλασίες δίνουν και παίρνουν στο Μπάφαλο με πολλούς να εκμεταλλεύονται με άδειους δρόμους όπου οι χιονοπτώσεις και οι συνθήκες χιονοθύελλας έκαναν τους δρόμους απροσπέλαστους».

 Ιδιοκτήτης καταστήματος αναφέρει πως του πήραν πράγματα αξίας 50.000 ευρώ. «Πήραν τα πάντα. Από παιχνίδια και ηλεκτρονικά έως ηχεία».

 Δείτε βίντεο με την αστυνομία να προσπαθεί να πιάσει τους κλέφτες οι οποίοι φεύγουν με… έλκηθρο.


 Εικόνες καταστροφής και απόλυτης λεηλασίας σε μαγαζιά.

 Ο κυκλώνας «βόμβα» μετέτρεψε σε πολικό τοπίο όλη σχεδόν τη χώρα και οι εικόνες θυμίζουν ακόμα και τώρα – μέρες μετά το ξεκίνημα της επέλασης της κακοκαιρίας – Αναρκτική.

 Τα βίντεο από τις ΗΠΑ είναι εντυπωσιακά και δείχνουν ότι η Αμερική… μπήκε στον πάγο. Η κακοκαιρία που χτύπησε με τεράστια σφοδρότητα τις ΗΠΑ έχει προκαλέσει και προκαλεί ακόμα τεράστια προβλήματα σε όλη σχεδόν τη χώρα. Από τη Νέα Υόρκη, Τέξας ως το Κεμπέκ του Καναδά τα πάντα έχουν καλυφθεί με χιόνι.

 Η χώρα είναι στην κατάψυξη. Ο κρατικός μηχανισμός είναι επί ποδός πολέμου, αλλά και πάλι δεν μπορεί να κάνει πολλά, καθώς το χιόνι και ο πάγος έχουν στήσει τείχη παντού. Οι αρχές των ΗΠΑ είναι σε… κόκκινο συναγερμό και ευελπιστούν να αρχίσει να κοπάζει όσο πιο γρήγορα γίνεται η κακοκαιρία για να τελειώσει αυτός ο παγωμένος εφιάλτης.