Καταξιωμένη επαγγελματίας, όμορφη, κομψή και πάντα γεμάτη ενέργεια. Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ, κέρδισε από την πρώτη στιγμή που «συστήθηκε» με το ελληνικό κοινό το ενδιαφέρον και τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μπορεί να μην είναι πριγκίπισσα, μεγάλωσε όμως σαν… βασίλισσα, καθώς ο πατέρας της, και τώρα φυσικά και η ίδια, διαθέτει μια τεράστια περιουσία.

Η Μαρί Σαντάλ, μαζί όμως με τον σύζυγό της, Παύλο Γλίξμπουργκ, τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, διαθέτουν μια επίσης τεράστια περιουσία, καθώς έχουν ακίνητα σε όλο τον κόσμο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανδρομάχης Παύλου στο in.gr, οι φωτογραφίες που συχνά αναρτούν δείχνουν ότι η ακίνητη περιουσία τους είναι διόλου ευκαταφρόνητη. 6 μοναδικά ακίνητα, πρώτες κατοικίες και εξοχικά για την οικογένεια, με αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού η σύζυγός του έχει τεράστια οικογενειακή περιουσία.

Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μια ακίνητη περιουσία που θα ζήλευαν και πραγματικοί πρίγκιπες.

Και μπορεί ο Παύλος να φημολογείται ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα, όμως, με τα ακίνητα που διαθέτει, μάλλον θα είναι δύσκολο να τα αποχωριστεί.

Η «Daily Mail», λοιπόν, συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει κατά καιρούς στους λογαριασμούς Instagram της οικογένειας και δείχνουν το εσωτερικό τόσο των σπιτιών τους στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη όσο και αυτό των εξοχικών κατοικιών τους σε Βρετανία και Μπαχάμες.

Νέα Υόρκη και Λονδίνο

Πέραν της οικογένειάς του, ο Παύλος οφείλει σε μεγάλο βαθμό τα πλούτη στη σύζυγό του και κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Duty Free Shops, Μαρί Σαντάλ-Μίλερ. Οι δύο τους, ανάμεσα σε πέντε ακόμα ακίνητα, έχουν στην κατοχή τους εξοχική κατοικία στο πανάκριβο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, την οποία απέκτησαν έναντι 17 εκατ. ευρώ.

 Μια από τις κρεβατοκάμαρες στην έπαυλη της Νέας Υόρκης.

 Καθιστικό για τις… δύσκολες ημέρες.

Πρόκειται για έπαυλη 1.200 τ.μ., που αρχικά πωλούνταν περί τα 28 εκατ. ευρώ, αλλά η τιμή μειώθηκε στα 17 εκατ. λίγο καιρό μετά.

Το ακίνητο διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες, 8 μπάνια, τζάκια, πελώρια παράθυρα που προσφέρουν άπλετη θέα και μια μεγάλη κουζίνα-όνειρο για κάθε σεφ, με ξύλινα πατώματα. Η έπαυλη διαθέτει, επίσης, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, ένα γήπεδο τένις αλλά και πισίνα.

 

Η κουζίνα.

  

Ένα από τα μπάνια.

 

Η μοναδική πισίνα.

 

Η βιβλιοθήκη και το εσωτερικό του σπιτιού.

Στο Λονδίνο, το σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται σε μια από τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της πόλης, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς, η οποία έχει αποτιμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα της «Daily Mail», το κόστος ενός ακινήτου στον συγκεκριμένο δρόμο ξεκινά από 2,5 εκατ. δολάρια και πάνω. Το εσωτερικό της κατοικίας των Γλίξμπουργκ στο Λονδίνο είναι διακοσμημένο από τον πασίγνωστο διακοσμητή εσωτερικών χώρων François Catroux και περιλαμβάνει κομμάτια από τον μοντέρνο καλλιτέχνη Herve van der Straeten, ο οποίος είναι γνωστός για τις ξύλινες δημιουργίες του.

Στη Βρετανία, όμως, διαθέτουν και δύο εξοχικές κατοικίες: Η πρώτη είναι ένας πύργος-κατοικία σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ. Πρόκειται για ένα κυνηγετικό καταφύγιο σε έκταση 32.000 στρεμμάτων, στο οποίο περνά πολλές ώρες με φίλους του ο Παύλος, ασκώντας το… σπορ του κυνηγού.

Η δεύτερη οικία βρίσκεται στο Κοτσγουόλντς, μια περιοχή κοντά στην Οξφόρδη.

Η Μαρία-Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τ.μ. στα Χάμπτονς, που διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες, 8 μπάνια, πολλά τζάκια και μία τεράστια κουζίνα. Ακόμα, κήπο, γήπεδο τένις και πισίνα.

Οι δυο τους έχουν στην κατοχή τους και ένα εξοχικό στις Μπαχάμες. Ενα πανέρμορφο σπίτι στο νησί Χάρμπουρ, έναν ιδιωτικό παράδεισο σε μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς.

Το real estate του Παύλου και της συζύγου του, Μαρί, είναι πλούσιο, ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια και το μόνο δίλημμα που έχουν είναι πού θα μείνουν και πού θα… κάνουν διακοπές.