Οι ακόλουθοι της Ιβάνκα Τραμπ στα social media θεωρούν πως κάτι συμβαίνει με την υγεία της, βλέποντας τις φωτογραφίες που εκείνη δημοσιεύσει.

Σήμερα, η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, πέρα από το γεγονός πως έχει υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, προτιμώντας να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, έχει αλλάξει και εμφανισιακά.

Συγκεκριμένα, έχει χάσει τόσο πολύ βάρος, με τους θαυμαστές της να ανησυχούν.

Τα πρώτα σημάδια από τη μεγάλη απώλεια βάρους της Ιβάνκα Τραμπ, οι θαυμαστές τα παρατήρησαν στις φωτογραφίες από τον γάμο της ετεροθαλούς αδερφής της, Τίφανι, τον περασμένο Νοέμβριο.

Και τώρα, σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι ακόμη περισσότερο εμφανής η διαφορά στα κιλά της.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε κάποια στιγμιότυπα από τις πρόσφατες διακοπές της κάπου στην εξοχή της Νέας Υόρκης.

Σε μία από αυτές ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, ενώ σε μία άλλη είναι μόνη της.

«Νιώθοντας τις χειμωνιάτικες δονήσεις της Νέας Υόρκης», έγραψε στη λεζάντα.

Σημειώνεται ότι κάποιοι ακόλουθοί της συσχέτισαν την απώλεια βάρους με τον θάνατο της μητέρας της πριν από μερικούς μήνες, με την οποία ήταν πολύ δεμένη.

«Έχεις χάσει τόσο πολύ βάρος από τότε που πέθανε η μητέρα σου. Μην με παρεξηγήσεις, δεν είναι body shamming, απλά ανησυχώ. Είσαι πάντα όμορφη», έγραψε κάποιος.

«Φαίνεται μικροσκοπική από την απώλεια βάρους. Ελπίζω κι εγώ να είναι καλά», σχολίασε ένας άλλος.

«Σ’ αγαπώ αλλά πρέπει να φας. Δεν δείχνει και τόσο καλά», έγραψε ένας ακόμη θαυμαστής της, με έναν άλλον να αναφέρει: «Δεν δείχνει καθόλου καλά. Γίνεται όλο και πιο αδύνατη σε κάθε φωτογραφία που βλέπω».

Άλλοι πάντως, έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπό της, χωρίς να εστιάσουν στην απώλεια βάρους και πιστεύοντας πως έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.

«Δεν μοιάζει καθόλου με την Ιβάνκα», έγραψε κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει: «Ποτέ δεν κατάλαβα την χειρουργική επέμβαση πλήρους μεταμόρφωσης του προσώπου».

Ένας τρίτος ανάφερε: «Έχει χάσει την εμφάνισή της. Μοιάζει με διαφορετικό άτομο», με έναν ακόμη να σχολιάζει: «Τι έκανε; Είναι τόσο όμορφη και χωρίς να πειράζει το πρόσωπό της». «Το λέω αυτό με ειλικρίνεια. Σε παρακαλώ, σταμάτα τις πλαστικές επεμβάσεις. Θα καταστρέψεις τη φυσική σου εμφάνιση. Μη φοβάσαι να γεράσεις φυσικά» τόνισε ένας ακόμη.

Ένας άλλος χρήστης όμως, θέλησε να βάλει τέλος στις εικασίες για πλαστικές επεμβάσεις, γράφοντας: «Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει τα σχόλια για πλαστική χειρουργική, απλά έχασε βάρος από τότε που πέθανε η μητέρα της. Μπορώ να το καταλάβω γιατί συνέβη το ίδιο πράγμα και σε μένα από τότε που έχασα τη μητέρα μου. Έπεσα σε σοβαρή κατάθλιψη και δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Νομίζω ότι η Ιβάνκα περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά το καλό είναι πως είναι δυνατή και περιβάλλεται από μια καταπληκτική οικογένεια που θα τη βοηθήσει να περάσει αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αυτή είναι η γνώμη μου».