Σύμφωνα με τον Έντι Τζόρνταν, διευθυντή της πρώτης ομάδας που αγωνίστηκε ο Μάικλ Σουμάχερ στην Φόρμουλα 1 (Jordan), η σύζυγος του Γερμανού θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Κορίνα, ζει «σαν φυλακισμένη» αποφεύγοντας τα γεύματα και τα πάρτι για να κρατήσει μυστική την κατάστασή του, μετά το ατύχημα στο σκι πριν από 10 χρόνια.

Ο Γερμανός οδηγός υπέστη ατύχημα το 2013 με αποτέλεσμα να τεθεί σε τεχνητό κώμα. Αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2014, μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειάς του στην λίμνη της Γενεύης, όπου μέχρι και σήμερα μια ομάδα ιατρικού προσωπικού υποστηρίζει την σύζυγό του για την φροντίδα του.

Ο Τζόρνταν, αποκάλυψε πέρυσι πως τα σχέδιά του να επισκεφθεί τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 είχαν διαψευστεί από την οικογένεια του Σουμάχερ.

«Αυτή είναι η χειρότερη κατάσταση για τον Μικ (γιο του Μάικλ, τρίτος οδηγός στην Mercedes στην φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1) και την Κορίνα.

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια και η Κορίνα δεν μπορεί να πάει σε ένα γεύμα, σε ένα πάρτι, οπουδήποτε. Ξέρει ότι όλοι θα την ρωτήσουν για την κατάσταση του Μάικλ και είναι σαν φυλακισμένη λόγω αυτού, επειδή δεν θέλει να της το υπενθυμίζουν αυτό κάθε λεπτό».

Ο ίδιος ο Σουμάχερ είχε περιγράψει στο παρελθόν την σύζυγό του ως τον «φύλακα άγγελό» του, ο οποίος είχε αναλάβει τον πλήρη έλεγχο για να αποτρέψει τον κάθε θόρυβο γύρω από το όνομά του.