Η 14χρονη Κλερ Μίλερ από την Πενσιλβάνια ήταν το «τέλειο παιδί». Μία έφηβη όμορφη, υγιής, καλή μαθήτρια και ιδιαίτερα κοινωνική, αφού είχε συγκεντρώσει περίπου 22.000 ακολούθους στο TikTok.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ πιο σκοτεινή, αφού φαίνεται ότι συχνά ένιωθε πως η 19χρονη αδερφή της, Έλεν, την επισκίαζε.

Έχοντας διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση, η Έλεν ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και χρειαζόταν συνεχή φροντίδα. Η Μίλερ βοηθούσε επί χρόνια την αδελφή της, πριν προβεί στο τραγικό έγκλημα στις 22 Φεβρουαρίου 2021.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Έλεν κοιμόταν όταν η αδερφή της, Κλερ, τη δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε όταν οι τραγικοί γονείς της ξυπνούσαν.

Η Κλερ Ελάινα Μίλερ γεννήθηκε το 2007 στο Lancaster της Πενσιλβάνια και μεγάλωσε με τους στοργικούς γονείς της, Μαρκ και Μαρί Μίλερ. Ενώ επρόκειτο για ένα υγιές παιδί, η μεγαλύτερη αδελφή της, η Έλεν, γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση. Η τελευταία πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της σε αναπηρικό αμαξίδιο και χρειαζόταν συχνά βοήθεια για την εξυπηρέτηση των αναγκών της.

Μετά το σχολείο, η Μίλερ περνούσε τις μέρες της κυρίως στο δωμάτιό της, δημοσιεύοντας βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok.

Τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο ήταν ακίνδυνα και έδειχναν τη Μίλερ να τραγουδάει ποπ τραγούδια ή να χορεύει στο δωμάτιό της. Άλλα βίντεό της, όμως, είναι πολύ σοκαριστικά.

Η Κλερ Μίλερ δολοφονεί την αδελφή της

Φαινόταν να είναι ένα κανονικό κυριακάτικο βράδυ όταν τα μέλη της οικογένειας Μίλερ είπαν «καληνύχτα» και πήγαν στα κρεβάτια τους.

Χωρίς να είναι σαφές το αν και το για πόσο καιρό η Κλερ Μίλερ σχεδίαζε να δολοφονήσει την αδελφή της, τρύπωσε στο δωμάτιο της Έλεν γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο.

Η Κλερ μαχαίρωσε την Έλεν στον λαιμό αρκετές φορές.

Κάλεσε το 100 στις 1:08 π.μ. και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την αδελφή της. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά στο τετράγωνο 1500 της Clayton Road και τη βρήκε να περιμένει έξω. «Μαχαίρωσα την αδελφή μου», τους εκστόμισε.

Η Κλερ Μίλερ τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα δικαστεί ως ενήλικη, σύμφωνα με τους νόμους της Πενσιλβάνια.

Στην απολογία της δήλωσε ένοχη, αλλά ψυχικά άρρωστη. Μάλιστα, στο κινητό της βρέθηκε ένα βίντεο στο οποίο η 14χρονη φαίνεται σαν να προβάρει μία ομολογία φόνου στον καθρέπτη της.