Oι δημοφιλείς στην Ιαπωνία ηθοποιοί Τζο Οντάγκιρι και Τεν Γιαμασάκι συμπρωταγωνίστησαν σε μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερα συγκηνιτική διαφήμιση της Sagami Railway Company, Ltd., ή Sōtetsu μιας ιδιωτικής σιδηροδρομικής εταιρείας στην Ιαπωνία, στον ρόλο του πατέρα και της κόρης.

Η συγκινητική διαφήμιση, ονόματι «Father and Daughter» είναι μια 12χρονη ιστορία για τη σχέση ενός γονέα και της κόρης του, που διαδραματίζεται όσο χρησιμοποιούν τρένο σε γραμμή της Sotetsu, με τα χρόνια να περνούν από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο, με τις δυο γενιές να αποξενώνονται, και τελικά να επανασυνδέονται, έως ότου η κοπέλα συνεχίσει μόνη της το ταξίδι της ζωής.

Πώς γυρίστηκε

Ειδικοί στα εφέ στη Δύση, που είδαν την εντυπωσιακή διαφήμιση… εξαπατήθηκαν κατά  κάποιο τρόπο θεωρώντας ότι οι δεκάδες… Ονταγκίρι ήταν αποτέλεσμα CG (κομπιούτερ γραφικά). Το πώς γυρίστηκε όμως η σκηνή μαρτυρά την αλήθεια που είναι διαφορετική:

Εκτός από τους Ονταγκίρι και Γιαμασάκι, συνολικά 50 άτομα που υποδύονται τον πατέρα και την κόρη σε ηλικία από 6 έως 46 ετών εμφανίζονται στο βίντεο καθώς περνάνε τα χρόνια!

Περισσότερα από 200 άτομα χρειάστηκαν για να γυριστεί η σκηνή στα ψεύτικα βαγόνια, με τα εφέ του κομπιούτερ να χρησιμοποιούνται μόνο για τον περιβάλλοντα χώρο έξω από το υποτιθέμενο τρένο.

Ο Ονταγκίρι εμφανίστηκε ως ο «πρώτος πατέρας» στην αρχή, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ του σε μόλις 10 δευτερόλεπτα και επανεμφανίστηκε ως ο «25ος πατέρας» στην ολοκλήρωση του συγκινητικού βίντεο.