Ένα πάρτι στον περίφημο κήπο του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους πραγματοποίησε λίγες ώρες πριν τη στέψη του ο βασιλιάς Κάρολος. Το βασιλικό ζευγάρι προσκάλεσε, μεταξύ άλλων, τον διάσημο τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι με την σύντροφό του Lisa Parigi.

Άλλωστε, τα καλοκαιρινά πάρτι στον κήπο του Μπάκιγχαμ είναι μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή της Βασίλισσας Βικτώριας. Ο Λάιονελ Ρίτσι, ωστόσο, έσπασε το πρωτόκολλο και παραβίασε τους άγραφους κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στην βασιλική οικογένεια.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη στέψη θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία στο Κάστρο του Ουίνδσορ η οποία και θα μεταδοθεί από το BBC. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι, μεταξύ άλλων, ο Λάιονελ Ρίτσι, ο Αντρέα Μποτσέλι, η Κέιτι Πέρι καθώς και το ποπ συγκρότημα «Take That» με νέα σύνθεση.
Επίσης θα τραγουδήσει ο Ουαλός μπασοβαρύτονος Σερ Μπριν Τέρφελ, καθώς και η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Φρέγια Ράιντινγκς και ο συνθέτης κλασικής σόουλ Αλέξις Φρεντς. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου, την επόμενη ημέρα από την στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Το πάρτι στους κήπους του Μπάκιγχαμ

Λίγες ώρες πριν τη στέψη του, ο βασιλιάς Κάρολος, πραγματοποίησε ένα πάρτι στον περίφημο κήπο του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους. 
Ο Λάιονελ Ρίτσι ήταν πολύ χαρούμενος που ήταν καλεσμένος στο περίφημο garden party του βασιλιά Καρόλου, ωστόσο, ο διάσημος τραγουδιστής έσπασε το πρωτόκολλο και παραβίασε τους άγραφους κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Οπως αναφέρει η Mirror, ο τραγουδιστής άγγιξε το μπράτσο της Καμίλα και του βασιλιά Καρόλου κάτι που απαγορεύεται. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο κανένας δεν πρέπει να αγγίζει μέλη της βασιλικής οικογένειας. Προφανώς ο Λάιονελ Ρίτσι δεν το γνώριζε αυτό και ακούμπησε αρκετές φορές το μπράτσο τόσο της Καμίλα, αλλά και του βασιλιά Καρόλου.

Μιλώντας στο «People» για τη συμμετοχή του στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο Λάιονελ Ρίτσι είπε ότι παρόλο που γνωρίζει τον βασιλιά Κάρολο εδώ και πολύ καιρό το ότι του ζητήθηκε να τραγουδήσει στη συναυλία είναι «τιμή».

Οσο για την 34χρονη σύντροφό του Lisa Parigi, φόρεσε ένα κομψό μπεζ φόρεμα με μπλε λεπτομέρειες του οίκου Monique Lhuillier και μπεζ γόβες. Το look της ολοκλήρωσε με λευκό καπέλο Philip Treacy, όπως αρμόζει η περίσταση και τσάντα Valentino. 

Δείτε το βίντεο με τον διάσημο τραγουδιστή να σπάει το πρωτόκολλο