Την παράσταση έκλεψε ξανά δύο ημέρες μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, ο μικρός πρίγκιπας Λούις, γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Μετά τις φωτογραφίες κατά την τελετή στέψης του παππού του, όπου πιάστηκε να χασμουριέται και να συνομιλεί με την αδελφή του, πριγκίπισσα Σαρλότ, ο μικρός έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά σε μία εκδήλωση εθελοντισμού κατά την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο μικρός πρίγκιπας πιάστηκε να «οδηγεί» έναν εκσκαφέα JCB μαζί με τον πατέρα του, να φτυαρίζει, να καταβροχθίζει μαρσμέλοου αλλά και να ρίχνει ενθουσιωδώς με τόξο.

Ο πρίγκιπας Λούις μαζί με τους γονείς του και τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ βοήθησαν στην ανακαίνιση μιας προσκοπικής καλύβας.

Μάλιστα ο μικρός πρίγκιπας λατρεύεται από τον κόσμο και μετατρέπεται από πολύ μικρός στο αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς τα βίντεο με τις προσπάθειες εθελοντισμού του μαγνήτισαν τα βλέμματα των με πολλούς από τους φίλους της βασιλικής οικογένειας να τον χαρακτηρίζουν ως «διασκεδαστή», «μικρό θρύλο» αλλά και «αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Δίπλα στον πατέρα του σε εκσκαφέα

Ο πρίγκιπας Λούις κάθισε δίπλα στον πατέρα του στον εκσκαφέα καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χειριζόταν το μηχάνημα για να μεταφέρει χώμα.

Ο πρίγκιπας Λούις γέμισε καρότσι με χώμα

Στη συνέχεια ο 5χρονος πρίγκιπας προσπάθησε να γεμίσει ένα καρότσι με χώμα και δείχνει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στη δουλειά του, κρατώντας επιμελώς το φτυάρι προτού προσπαθήσει να μεταφέρει το καρότσι ο ίδιος και να το αδειάσει με τη βοήθεια της μητέρας του.



Μάλιστα προσπάθησε να συνεισφέρει και στο εσωτερικό βάψιμο της καλύβας, βάφοντας με γυμνά χέρια υπό την επίβλεψη της μητέρας του Κέιτ Μίντελντον.

Έκλεψε την παράσταση ο «καλοφαγάς» πρίγκιπας Λούις

Στο τέλος τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας πήραν επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά, ψήνοντας μαρσμέλοου και παίζοντας τοξοβολία.

Μάλιστα κι εκεί ο πρίγκιπας Λούις κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα καθώς διακρίνεται να «καταβροχθίσει» τα μαρσμέλοου, καθώς τρώει ένα και στη συνέχεια ρίχνει το άδειο ξύλο στη φωτιά, ενώ σε ένα στιγμιότυπο διακρίνεται να καλύπτει το πρόσωπό του από τον καπνό, προτού πει στους άλλους «μου αρέσει το δικό μου, να τα κάνετε σαν αυτό».
Μάλιστα ένας φαν του πρίγκιπα Λούις στάθηκε στην αγάπη του για τα μαρσμέλοου, «είναι καλοφαγάς. Προβλέπω ότι θα γίνει ένας σεφ και θα φτιάξει το πιο μοντέρνο εστιατόριο στο Ουίνσντορ».

Στη συνέχεια του νεότερο μέλος της οικογένειας δοκίμασε την τύχη του στην τοξοβολία, ρίχνοντας πλαστικά βέλη, προσπαθώντας να πετύχει τον στόχο.