Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει κάτι κάτω από την ολόμαυρη μπλούζα που φορούσε, κάνοντας πεζοπορία στο Λος Άντζελες, το πρωί της Κυριακής 7/05.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», κάποιοι χρήστες των social media θεώρησαν ότι έχει βάλει κάτι στη μέση της στην προσπάθειά της να χάσει βάρος, ενώ άλλοι ότι έχει κήλη, και γι' αυτό το λόγο φοράει ειδική ζώνη.

«Μήπως φορούσε επίδεσμο γιατί είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση κήλης;», διερωτήθηκαν κάποιοι, σχολιάζοντας ότι η 41χρονη σύζυγος του Χάρι μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Φοράει η Μέγκαν ζώνη κήλης;», ρωτάει άλλος χρήστης του Twitter.


Από την άλλη πλευρά, κάποιοι υπέθεσαν ότι αυτό που φορούσε η Μέγκαν είναι μία συσκευή παρακολούθησης σακχάρου ή ακόμη και αντλία ινσουλίνης «Ozempic», ενός φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2.

Κάποιος άλλος χρήστης πρότεινε ότι αυτό που εξείχε στην περιοχή της περιφέρειάς της ήταν μια «συσκευή εγγραφής» για το επόμενο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ίδια και ο σύζυγός της στο Netflix.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν έκανε πεζοπορία το πρωί της Κυριακής στην Καλιφόρνια, συνοδευόμενη από τους φίλους της Μάρκους Αντερσον και Χίδερ Ντόραν.

Μια ημέρα νωρίτερα, η δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Άρτσι που έγινε τεσσάρων ετών, με τον σύζυγό της να επιστρέφει άρον άρον από το Λονδίνο, μετά τη τελετή στέψης του πατέρα του, καθώς παρέμεινε στη βρετανική πρωτεύουσα 28 ώρες και 42 λεπτά.