Στις 6 Μαΐου το βλέμμα όλων ήταν στραμμένο στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Μάλιστα, οι περισσότεροι θεώρησαν πολύ τυχερούς όσους βρέθηκαν στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ για να παρακολουθήσουν από κοντά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη, καθώς -όπως προκύπτει- οι μόνοι που έβλεπαν τι γινόταν ήταν αυτοί που κάθισαν στις πρώτες θέσεις, όλοι οι άλλοι δεν έβλεπαν σχεδόν τίποτε από το τελετουργικό.

Όπως είδαμε στα βίντεο και τις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Χάρι κάθισε στην τρίτη σειρά μαζί με τις ξαδέλφες του Ευγενία και Βεατρίκη και τους συζύγους τους.

Πίσω τους κάθισαν ο Μάικ και η Ζάρα Τίνταλ, ο γαμπρός και η κόρη της πριγκίπισσας Άννας.


Ο πρώην παίκτης του ράγκμπι συνόδευσε στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ τη σύζυγό του και ανιψιά του Καρόλου, Ζάρα Τίνταλ.

Οι δυο τους ήταν μεταξύ των επίτιμων καλεσμένων.

Το ζευγάρι κάθισε στην τέταρτη σειρά, ακριβώς πίσω από τον πρίγκιπα Χάρι, την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία. Αλλά ο Μάικ δεν πέρασε καθόλου καλά επειδή δεν έβλεπε τίποτα, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Μάικ είπε σε δηλώσεις του: «Είσαι σε ένα καλό σημείο, αλλά δεν μπορείς να δεις τίποτε απ' όσα γίνονται τριγύρω. Βλέπεις μπροστά, αλλά… Ήταν απίστευτο το ότι ήμασταν εκεί αλλά και απογοητευτικό γιατί δεν βλέπαμε τίποτα».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος της τελετής το είδε από μία οθόνη που ήταν τοποθετημένη μέσα στο Αβαείο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Tindal μοιράστηκε ένα βίντεο από το Σαββατοκύριακο της στέψης. Ηταν μία συρραφή από βίντεο και φωτογραφίες και σε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο φαινόταν να φοράει το καπέλο της συζύγου του.