«Πάγωσε» η Ιταλία από τη νέα γυναικοκτονία. Ένας 30χρονος δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του, όταν έμαθε για την παράλληλη σχέση του.

 Ένας 30χρονος μπάρμαν στο Μιλάνο, ο Αλεσάντρο Ιμπανιατιέλο, ομολόγησε ότι σκότωσε την 29χρονη επτά μηνών έγκυο σύντροφό του, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο.

 Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η 29χρονη έμαθε για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο σύντροφός της με μια Αμερικανίδα συνάδελφό του. Μάλιστα και αυτή είχε μείνει έγκυος, χωρίς ωστόσο να κρατήσει το παιδί.

Η 29χρονη συναντήθηκε με τη γυναίκα και αποκάλυψαν η μια στην άλλη την αλήθεια. Καμία από τις δύο δε γνώριζε την ύπαρξη της άλλης.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, η 29χρονη ζήτησε από τον 30χρονο να συναντηθούν στο σπίτι τους για να συζητήσουν. Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα και ο μπάρμαν μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύντροφό του.

Στη συνέχεια, προσπάθησε ανεπιτυχώς δύο φορές να κάψει τη σορό της με οινόπνευμα και βενζίνη. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και έμεινε με το άψυχο σώμα της για ώρες.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της συνάδελφου του και προσπάθησε να την προσεγγίσει για να μιλήσουν. Εκείνη όμως αρνήθηκε. Ο άνδρας προσπαθούσε με κάθε τρόπο να έρθει σε επαφή μαζί της, λέγοντάς της μάλιστα ότι ήταν πλέον ελεύθερος, ότι η 29χρονη είχε φύγει και ότι δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε.

Όλο αυτό το διάστημα η σορός της 29χρονης βρισκόταν στο σπίτι. Επιστρέφοντας, προσπάθησε να τη ξεφορτωθεί: έβαλε το πτώμα σε μαύρες σακούλες και τις μετέφερε με το αυτοκίνητο σε απομακρυσμένη περιοχή.

Σήμερα, πέντε ημέρες μετά και αφού η αστυνομία τον «στρίμωξε» ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του  και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα της.

Ο 30χρονος κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης, καθώς φέρεται να είχε ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους για να σκοτώσει τη σύντροφό του και να εξαφανίσει το πτώμα της.

Αυτή είναι η 16η γυναικοκτονία που σημειώνεται το 2023 στην Ιταλία.