Νέα προβλήματα για τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν καθώς ο γιο του, Χάντερ, εξακολουθεί να αποτελεί το… μαύρο πρόβατο στην οικογένειά του. Αυτή τη φορά διέρρευσαν όχι μία, ούτε δύο, αλλά 9.000 φωτογραφίες που τον δείχνουν σε ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλες.

Το υλικό φαίνεται πως δημοσίευσε στο διαδίκτυο η ακροδεξιά μη κερδοσκοπική οργάνωση «Marco Polo» και απεικονίζει το γιο του, Χάντερ Μπάιντεν άλλες φορές ημίγυμνος και άλλες φορές εντελώς γυμνός με συνοδεία γυναικών.

Χρονολογούνται μεταξύ 2008 και 2019 και είναι τραβηγμένες από διάφορα μέρη στο κόσμο όπως είναι η Χαβάη, η Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη αλλά και τις ΗΠΑ.

Όλες οι φωτογραφίες ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη DailyMail.com, έναν υπολογιστή που όπως λέγεται ο Χάντερ Μπάιντεν είχε πάει για επισκευή και δεν επέστρεψε ποτέ να παραλάβει.

 Η ζωή του και οι καταχρήσεις

O Χάντερ όπως και ο αδερφός του Μπόμπ βρίσκονταν υπό τους προβολείς της δημοσιότητας από την παιδική τους ηλικία.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν το 1992 όπου όμως απέκτησε την ροπή προς το αλκοόλ, το κάπνισμα αλλά και τις ναρκωτικές ουσίες.

Το 2014 αποπέμφθηκε από το σώμα των εφέδρων του Ναυτικού αφού βρέθηκε θετικός στην κοκαΐνη.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόνταλ Τράμπ υποστήριξε ότι βρήκε σε σκληρό δίσκο του Χάντερ Μπάιντεν, φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Λίγο πριν ανακοινώσει τον δεσμό του με τη χήρα του αδερφού του, Χέλι, τον Φεβρουάριο του 2017 η πρώην σύζυγος του, Κάθλιν κατέθεσε καταγγελία στο δικαστήριο της Ουάσιγκτον κατηγορώντας τον ότι ξοδεύει αλόγιστα χρήματα σε εξαρτησιογόνες ουσίες και η οικογένειά του δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Ενώ ήταν σε σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του, η 28χρονη τότε Λούντεν Αλέξις Ρόμπερτς, έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Ο ίδιος δεν δεχόταν ότι το παιδί ήταν δικό του μέχρι που το 2019 το επιβεβαίωσε το τεστ DNA .

Ο ιστότοπος ΤΜΖ το 2018 αποκάλυπτε ον «κρυφό» γάμο του γιου του Τζο Μπάιντεν με το μοντέλο Μελίσα Κόεν από τη Νότια Αφρική.