Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ιδιαίτερα συγκλονισμένοι φαίνεται να είναι οι Πολωνοί, δεδομένου ότι η άτυχη κοπέλα ήταν συμπατριώτισσά τους, με τον πρωθυπουργό, μάλιστα, της χώρας να ενημερώνει πως θα ζητήσει από την Ελλάδα την έκδοση του υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι' αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Τι γράφει ο Τύπος στην Πολωνία για την υπόθεση

Σημειώνεται πως ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και ο τρόπος που αυτός επήλθε, απασχολούν σήμερα, όπως είναι φυσικό, και τον Τύπο της Πολωνίας, από την οποία προερχόταν η άτυχη κοπέλα.

wroclaw1

«Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα από το Βρότσλαβ είναι νεκρή. Η σορός της βρέθηκε στο νησί της Κω» αναφέρει η ιστοσελίδα wroclaw.pl για την 27χρονη που βρισκόταν στην Κω για λόγους εργασίας.

ncazas

«Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια. Ο αδερφός και ο σύντροφος της γυναίκας μίλησαν», σημειώνει από την πλευρά του το nczas.com.

tujest
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» στραγγαλισμό της 27χρονης, γι’ αυτό και ο Πολωνός πρωθυπουργός κάνει λόγο για άγρια δολοφονία. Στην Κω ανοίγει νέος κύκλος ερευνών για τον θάνατό της και έτσι τις επόμενες ώρες αναμένεται και άλλα άτομα να βρεθούν ενώπιον των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα στον 32χρονο ότι βρέθηκε η σορός της στις Αλυκές. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη και κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης, ωστόσο ο ίδιος το μόνο που έχει παραδεχθεί είναι ότι είχαν σεξουαλική επαφή.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που σκότωσε εκείνος την 27χρονη, να έχει συνεργό. Κι αυτό γιατί η σορός της κοπέλας δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί στο σημείο που εντοπίστηκε μόνο από ένα άτομο.