Το βράδυ της Παρασκευής στις ΗΠΑ σημειώθηκε τροχαίο το οποίο είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους πέντε κοπέλες ηλικίας από 17 έως 20 ετών.

Ειδικότερα, το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα SUV παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και εμβόλισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Την ίδια στιγμή, το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη στιγμή του τροχαίου προκαλεί σοκ.

Η New York Post αναφέρει ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 17χορνη Σαμπιρίν Αλί, η 20χρονη Σάρα Γκεσάντε, η 20χρονη Σάλμα Αμπντικαντίρ, η 19χρονη Σαγκάλ Χέρσι και η 19χρονη Σιχάμ Αντάμ οι οποίες ετοιμάζονταν να μεταβούν στον γάμο φίλου τους. Κατά την ίδια πηγή οι πέντε φίλες επέστρεφαν από εμπορικό κέντρο στο οποίο είχαν πάει για καλλωπισμό ενόψει του γάμου στον οποίο θα πήγαιναν το Σάββατο.

Σύμφωνα με την Star Tribune το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 27χρονος Ντέρικ Τζον Τόμπσον ο οποίος είχε ξεπεράσει κατά 64 χλμ./ώρα το όριο ταχύτητας στον δρόμο στον οποίο συνέβη το δυστύχημα. Ο 27χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι γιος πολιτικού, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Από τον οδηγό του SUV, όπως αποκαλύφθηκε, είχε αφαιρεθεί μέχρι τον Μάρτιο το δίπλωμα κυκλοφορίας καθώς είχε καταδίκες για οδήγηση χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.