Σε...2,5 χρόνια θα ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, όπως «ενημερώνει» το κοινό του ένας Tik Toker, ο Eno Alaric, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ταξιδιώτης στον χρόνο και πως έχει έρθει από το μακρινό... 2671.

Ο Eno Alaric, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @radianttimetraveller στο TikTok, έχει αποκτήσει περισσότερους από 26.000 ακόλουθους έπειτα από μια σειρά αναρτήσεων όπου προειδοποιεί για υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα.

@radianttimetraveler What other questions do you have? #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Epic Emotional

Σύμφωνα λοιπόν με τον άνθρωπο από το μέλλον, ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος απέχει μόλις... δύο χρόνια και κάτι και θα ξεκινήσει με μια «ρωσική επίθεση σε μια χώρα του ΝΑΤΟ».

Παράλληλα, στο βίντεο που ανήρτησε και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 22.000 προβολές, ο Eno προβλέπει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής. «Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής; Ο Ρεπουμπλικανός Ρον ΝτεΣάντις θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Σε μια ακόμη ερώτηση που απαντάει είναι: «Ανακαλύφθηκε ποτέ ζωή έξω από τη Γη; Ναι, στην πραγματικότητα, εξωγήινοι έχουν ήδη προσγειωθεί στη Γη, σχεδιάζοντας να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει».

Σύμφωνα με την Daily Star, ο ίδιος έχει προειδοποιήσει επίσης για δίδυμους πλανήτες που συγκρούονται με τη Γη, ακόμη και για πύλες που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.