Ένας ακόμα θάνατος - μυστήριο στη Μόσχα, δημιουργεί πολλά ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση. Μια 28χρονη γυναίκα, αντιπρόεδρος ρωσικής τράπεζας, πέθανε όταν έπεσε από το παράθυρο διαμερίσματος.

Το μυστηριώδες σκηνικό στη ρωσική πρωτεύουσα έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η υψηλόβαθμη αξιωματούχος της Loko-Bank, Κριστίνα Μπαΐκοβα, να μην έχουν διευκρινιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με έναν φίλο στο διαμέρισμα όπου μένει στη Μόσχα όταν έπεσε από το παράθυρο, στις 23 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα βρισκόταν στον 11ο όροφο πολυκατοικίας με τον 34χρονος Αντρέι, o οποίος δήλωσε στις Αρχές ότι η Κριστίνα τον προσκάλεσε στο σπίτι της για ποτό, αλλά κοντά στις 03:00 τα ξημερώματα, η 28χρονη βγήκε στο μπαλκόνι κι έπεσε. Εκείνος αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά αφού η γυναίκα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη εργαζόταν στην Moscow Credit Bank προτού αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου στη Loko-Bank.

Ο θάνατός της φέρνει μνήμες από εκείνον, πριν από έναν χρόνο, του 64χρονου προέδρου του πετρελαϊκού ρωσικού κολοσσού, Lukoil, του Ραβίλ Μαγκάνοφ, που «έπεσε από το παράθυρο νοσοκομείο». Είχε, ωστόσο, ασκήσει κριτική στην απόφαση του Κρεμλίνου για ρωσική εισβολή.