H εταιρεία παιχνιδιών Mattel, αναζητά  εθελοντή, ο οποίος θα πρέπει να παίζει όλη μέρα και για ένα ολόκληρο μήνα Uno, προσφέροντάς του συνολική αμοιβή που ξεπερνά τις 17.000 δολάρια.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie, η Mattel προσπαθεί να μεταφέρει το μάρκετινγκ της σε ένα άλλο προϊόν της. Αυτή τη φορά πρόκειται για το δημοφιλές παιχνίδι καρτών Uno, για το οποίο η εταιρεία αναζητά αποκλειστικά στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών έναν πεπειραμένο παίκτη, που θα κληθεί να παρουσιάσει μια νέα παραλλαγή που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, την Uno Quattro,

Όποιος κερδίσει την... πολυπόθητη θέση θα κερδίζει 4.444,44 δολάρια την εβδομάδα για μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων. Αλλά ο μισθός αυτός δεν θα είναι... παιχνιδάκι, καθώς ο «τυχερός» θα παίζει Uno Quatro για τέσσερις ώρες καθημερινά και για τέσσερις ημέρες κάθε εβδομάδα, σε χώρο που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση αυτή, πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών. Για να υποβάλουν αίτηση, πρέπει, απλώς, να κάνουν συρραφή στο προφίλ τους στο TikTok το βίντεο που έχει λανσάρει το Uno για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας. Ακολούθως, πρέπει να συστηθούν και να απαντήσουν σε τέσσερις ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία που έχουν γύρω από το παιχνίδι καρτών.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Αυγούστου. Η Mattel αναμένει ότι η θέση θα έχει ημερομηνία έναρξης στις 13 Σεπτεμβρίου.
@uno

🚨do you have what it takes to be our CHIEF UNO PLAYER?🚨 are you passionate about throwing down the Draw 4 and playing the Reverse Card IRL? stitch this video, introduce yourself and answer these four questions:   what’s your best memory playing UNO? what’s your best Reverse Card moment? why shouldn’t we SKIP you as the Chief UNO player? what’s your fave version of UNO?   submit your video by August 10th at 11:59 PM PST and check out the link in our bio for more information.

♬ Summer - Croquet Club