Η Mattel ψάχνει τον παίκτη ή την παίκτρια UNO που έχει αποφασίσει να κάνει... επάγγελμα το συγκεκριμένο -και εξαιρετικά δημοφιλές- επιτραπέζιο παιχνίδι.

Μετά την τεράστια επιτυχία της "Barbie" στο box office, η Mattel ελπίζει να κάνει και πάλι θραύση προσφέροντας σε έναν τυχερό θαυμαστή την ευκαιρία να βγάλει χιλιάδες δολάρια ως ο πρώτος Chief UNO Player.

Η αγγελία για την θέση εργασίας

Η προσφορά έρχεται καθώς η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών κυκλοφορεί την ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς παιχνιδιού καρτών UNO Quatro. Ο Chief UNO Player θα αναλάβει να «προκαλεί άξιους ανταγωνιστές σε ένα παιχνίδι UNO Quatro και να διδάσκει τους νέους κανόνες στους οπαδούς», αναφέρει η αγγελία της Mattel για τη θέση εργασίας.

Οι απαιτήσεις για το ρόλο περιλαμβάνουν την αγάπη για το UNO καθώς και «μια εξωστρεφή προσωπικότητα που θα μπορεί να μιλά με όποιον περνά από δίπλα του». Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να μπορούν να εργαστούν στη Νέα Υόρκη από το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις για το συγκεκριμένο πόστο θα είναι γίνονται δεκτές έως τις 10 Αυγούστου, ενώ για να στείλετε το «βιογραφικό» σας θα πρέπει να επισκεφθείτε το κανάλι UNO στο TikTok και να δημιουργήσετε ένα βίντεο που θα περιλαμβάνει δυο λόγια για τα προσόντα σας ως παίκτης / παίκτρια του συγκεκριμένου επιτραπέζιου και θα ταγκάρει την εταιρεία και την ανακοίνωσή της για τη συγκεκριμένη... θέση εργασίας.

@uno

🚨do you have what it takes to be our CHIEF UNO PLAYER?🚨 are you passionate about throwing down the Draw 4 and playing the Reverse Card IRL? stitch this video, introduce yourself and answer these four questions:   what’s your best memory playing UNO? what’s your best Reverse Card moment? why shouldn’t we SKIP you as the Chief UNO player? what’s your fave version of UNO?   submit your video by August 10th at 11:59 PM PST and check out the link in our bio for more information.

♬ Summer - Croquet Club

Ώρες… εργασίας και μισθός

Η θέση εργασίας θα απαιτεί τέσσερις ώρες απασχόλησης την ημέρα, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.

Ο ρόλος θα αποφέρει 4.444,44 δολάρια για κάθε μία από τις τέσσερις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο νικητής θα λάβει συνολικά 17.777,76 δολάρια στο τέλος της θητείας του ως επικεφαλής παίκτης του UNO.

Αυτός ο μισθός ισοδυναμεί με κέρδος 277,77 δολάρια ανά ώρα για κάθε 16ωρη εβδομάδα εργασίας.