Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από 11 χρόνια, καθώς η ηθοποιός ανακάλυψε πως ο σύζυγός της την απατά με μία 25χρονη ακτιβίστρια.

Όταν έγινε γνωστή η απιστία του συζύγου της, η σταρ του Χόλιγουντ προσπάθησε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο της, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να «σβήσει» τα όσα έγιναν.

Το ζευγάρι χώρισε, αν και ο χρόνος δεν είναι σίγουρα αόριστος. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο «US Weekly», αναφέροντας πως η Νάταλι Πόρτμαν θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγός της πραγματικά μετάνιωσε για τις πράξεις του.



Δεν ήταν αρκετό, όμως, για να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους. «Η Νάταλι δεν έχει αμφιβολία ότι ο Μπέντζαμιν μετάνιωσε για αυτό που έκανε. Ήταν πραγματικά πολύ ταπεινωτικό ό,τι έγινε για εκείνη», είπε αρχικά η πηγή.



Ένα άλλο άτομο από το περιβάλλον τους, αναφέρει: «Η Νάταλι προσπάθησε να φτιάξει τα πράγματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ζημιά είχε γίνει. Δεν μπορούσε να τον συγχωρήσει κι έτσι, κάνει ένα διάλειμμα προς το παρόν από αυτόν».