Την κακοποιούσε σεξουαλικά σε καθημερινή βάση, ενώ ήταν ανήλικη, κατήγγειλε μια πρώην τενίστρια από τη Γαλλία, η Αντζελίκ Κοσί.

Η αθλήτρια έχει καταγγείλει εδώ και μερικά χρόνια τον προπονητή, ο οποίος το 2021 καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση, αλλά πρόσφατα έγινε γνωστή η υπόθεση, καθώς η Κοσί μίλησε στο France Info, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα βίωσε.

O προπονητής της την είχε αναλάβει το 1999 (τότε η Κοσί ήταν 12 ετών) και δεν άργησε να της δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

 «Με βίασε σχεδόν 400 φορές ο προπονητής μου μέσα σε δύο χρόνια», αποκάλυψε η πρώην τενίστρια. 

Ο Γκέδες έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλάκιση από το 2021 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε 4 κορίτσια, ηλικίας 12 έως 17 ετών. Η πρώην τενίστρια αποκάλυψε πως τη βίαζε δύο με τρεις φορές κάθε ημέρα. 

«Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Το πρώτο βράδυ μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν το έκανα. Και έτσι μπήκε στο δικό μου. Ήταν χειρότερα. Ήμουν φυλακισμένη, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα», δήλωσε το θύμα.

Το απίστευτο είναι ότι ο Γκέδες για να την πανικοβάλει, της έλεγε πως είχε AIDS. H 36χρονη ανέφερε στις Αρχές πως «στον κόσμο του τένις ήταν γνωστό ότι η συμπεριφορά του με νεαρά κορίτσια δεν ήταν σωστή». Μάλιστα, παρά τις καταγγελίες, ο σύλλογός του τον στήριξε.