Το μερικώς παγωμένο κορμί ενός 7χρονου αγοριού, το οποίο έφερε και πολλαπλούς μώλωπες, ανακάλυψαν οι Αρχές στην πόλη Περπινιάν της Γαλλίας την περασμένη Πέμπτη (14/9/2023) και ξετυλίχτηκε το κουβάρι μιας φρικιαστικής υπόθεσης, η οποία σόκαρε τους ντόπιους κατοίκους.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, υπάλληλος γραφείου τελετών της Περπινιάν κάλεσε τις Αρχές για το πτώμα του αγοριού ενώ ο 28χρονος πατέρας του είχε επικοινωνήσει με την εταιρεία, προκειμένου να ενημερωθεί αν γίνεται να επαναπατριστεί το κορμί από τη Γαλλία στην Αλγερία, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε πιστοποιητικό θανάτου.

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο διαμέρισμα που έμενε ο 7χρονος Ίμραν, στη γειτονιά Μπας Βερνέτ της Περπινιάν, εντόπισαν το άψυχο σώμα του αγοριού μέσα σε μια μπανιέρα, η οποία είχε πάνω της πολλαπλούς μώλωπες ενώ ήταν μερικώς παγωμένη.

Όπως αναφέρει η «Parisien», ο εισαγγελέας της Περπινιάν ενημέρωσε τις Αρχές ότι οι δύο μικρές αδελφές του, 3 και 4 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τη μία από αυτές να είναι αναίσθητη, ενώ τα σώματα αμφοτέρων είχαν «ίχνη πολλαπλών τραυμάτων», συμπεριλαμβανομένων σπασμένων δοντιών.

Ο 28χρονος πατέρας του 7χρονου συνελήφθη και κατηγορείται για το φόνο του. Συνελήφθησαν επίσης και ο 33χρονος θείος τους, αμέσως μόλις πήγε τα κορίτσια στο νοσοκομείο, αλλά και η γιαγιά των παιδιών.

Οι δυο τους κατηγορούνται για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλαν το έγκλημα, ενώ θεωρούνται ύποπτοι για δολοφονία παιδιού και απόκρυψη πτώματος.

Την Παρασκευή, η Εισαγγελία του Περπινιάν ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία ενός παιδιού, απόπειρα δολοφονίας, βία κατά παιδιών από ενήλικα, απαγωγή, απόκρυψη πτώματος και πλαστογραφία και χρήση πλαστογραφίας. Η έρευνα ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία του Περπινιάν.