Άγρια επίθεση σκύλου δέχτηκε άνδρας στο Σέφιλντ της Αγγλίας με το περιστατικό να καταγράφεται καρέ- καρέ από κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την επίθεση στο Σέφιλντ την Τρίτη δείχνει τον άνδρα, με μπλε φλις και σκούρο παντελόνι, να κρατά ψηλά ένα μικρό μαύρο σκυλί, καθώς ένας μεγαλύτερος, μαύρος σκύλος φαίνεται να τους επιτίθεται.

Ο άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να διώξει το μεγαλύτερο ζώο, αλλά αυτό κλείνει τα σαγόνια του γύρω από τον αριστερό του χέρι με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο δρόμο.

Παρόλα αυτά, ο σκύλος εξακολουθεί να αρνείται να αφήσει να φύγει - το κάνει μόνο καθώς ένα κόκκινο χάτσμπακ έρχεται να σώσει τον άνδρα, ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να σταματήσει το περιστατικό.

Αλλά καθώς ο μικρότερος μαύρος σκύλος προσπαθεί να φύγει, το μεγαλύτερο ζώο το ακολουθεί στο δρόμο - πριν τελειώσει το βίντεο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένοπλοι αστυνομικοί και μονάδες σκύλων από την αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ κλήθηκαν στο σημείο, στο ανατολικό άκρο του Σέφιλντ. Η επίθεση σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από ένα τοπικό βρεφονηπιακό σταθμό και ένα ιατρείο.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ πιστεύει ότι το ζώο πήδηξε πάνω από έναν τοίχο στον δημόσιο δρόμο και επιβεβαίωσε ότι στάλθηκαν ένοπλες μονάδες για να «προστατέψουν το κοινό» και λίγο μετά εντόπισαν τον σκύλο.

Ο άνδρας υπέστη σοβαρά τραύματα στο χέρι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.